Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žestok udar

Đokovića nikad u životu netko nije toliko kritizirao: On ima psihičkih problema!

Đoković
Foto: Reuters
1/5
11.11.2016.
u 21:34

- Murray igra toliko defenzivno da to nije gledljivo. Meni je to tužno

Adriano Panetta, bivši talijanski tenisač i osvajač Roland Garrosa 1976. godine, žestoko je kritizirao najbolje tenisače svijeta Novaka Đokovića i Andyja Murraya. Prvo se osvrnuo na srpskog tenisača koji vjerojatno nikad u životu nije dobio takve kritike.

- Novak si je umislio da je Bog. Ima problem zbog kojeg ne igra dobro, rekao je Panetta pa dodao:

-  On ima 29 godina i 300 milijuna dolara na bankovnom računu, a angažirao je gurua koji svima obećava mir i ljubav. Ima psihičkih problema.

Nešto bolje prošao je Andy Murray, ali ni njega ne preferira.

- Murray igra toliko defenzivno da to nije gledljivo. Meni je to tužno.

Talijan navija za Federera pa je zbog toga toliko žestoko kritizirao spomenuti dvojac.

- istina je da Federer nije među prvih deset nakon 14 godina, ali on već dugo ne igra, zaključio je bivši talijanski tenisač.

>> Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku

Komentara 27

LU
lucio2
23:16 11.11.2016.

Boli me za Novaka, nek gubi il pobjedjuje, tip me niti malo ne interesira. A ovi Srbijaneri koji toliko opsjedaju ovaj forum i svršavaju na tog "tenisera" mi stvarno idu na onu stvar...

PE
peugeot
00:15 12.11.2016.

Nemam obicaj fa tako nesto kazem, a jos ma,ke da napisem ali ipak moram reci : "Mplom te Penetta, ne kaki !! Dobio jedan GS i sad se nasao on za kojeg je Novak Djokovic profesor tenisa da mu dijeli lekcije. Brbljivi i zavidni Talijan koji jednom gospodinu Pilicu nije ni fo glezanja. Sta li ce "zabar" reci nakon sto se Novak poslije Mastersa u Londonu ponovo vrati na prvo mjesto ATP?

PE
peugeot
17:36 12.11.2016.

k.h.9 : Djokovic, Karlovic, Ciilic, Dzumhur i ostali, svi su oni po mentalitetu, kulturi i jeziku kad se nadju zajednicki na turnirima po svijetu - Jugosloveni. Ili, jos ispravnije receno - "yugosi".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije