Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITAO MU

Đoković: Svaka čast mom prijatelju Čiliću

Đoković Čilić
Graham Hughes/News Syndication/PIXSELL
11.09.2014.
u 08:35

"Svaka čast mom prijatelju Marinu i njegovom timu na osvojenom US Openu!", napisao je između ostalog Đoković na Facebooku.

Novak Đoković preko društvenih mreža je čestitao Marinu Čiliću na osvajanju US Opena.

"Svaka čast mom prijatelju Marinu i njegovom timu na osvojenom US Openu!", napisao je između ostalog Đoković na Facebooku.

Moglo je to biti finale Đoković-Čilić, no prvi igrač svijeta je u polufinalu zapeo protiv Keija Nishikorija. Đoković je odlučio da neće igrati za srpsku Davis Cup reprezentaciju već će se spremati za turnire u Aziji.

>> Čilić stigao u Amsterdam: Nisam siguran hoću li igrati u petak

 

Komentara 34

DI
dinamojavolim1
10:32 11.09.2014.

ajde vi koji sad pljujete djokovica mi molim vas odgovorite koji je sportas branio cilica kad se desila ona glupost sa dopingom??federer??nadal?? samo djokovic,makar je mogao biti kaznjen...sta to nije znak prijateljstva?

SO
Sos
10:06 11.09.2014.

Prijatelj je velika rijec i ima veliko znacenje

Avatar Proleter
Proleter
09:43 11.09.2014.

Opet idiotski komentari o Hrvatima i Srbima. Jadni ste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije