Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična situacija u Wimbledonu

Đoković se nije rukovao sa sucem nakon meča: A zato je on mene onako čudno pogledao...

Novak ?okovi? tijekom Mastersa u Madridu
Jesus Briones
01.07.2022.
u 21:47

Na završetku meča, nakon što su se dvojica sunarodnjaka sa suprotnih strana mreže srdačno pozdravili, došlo je do jedne zanimljive i neobične situacije.

Novak Đoković, prvi nositelj i branitelj naslova pobjednika u Wimbledonu, uspješno je odradio još jedan meč na londonskoj travi. U ogledu dvojice srpskih tenisača, meču trećeg kola, Đoković je svladao Miomira Kecmanovića 6:0, 6:3, 6:4.

Nikakvih problema nije imao Đoković u meču protiv 25. nositelja te šesterostruki pobjednik Wimbledona izgleda sve uvjerljivije kako turnir odmiče.

Na završetku meča, nakon što su se dvojica sunarodnjaka sa suprotnih strana mreže srdačno pozdravili, došlo je do jedne zanimljive i neobične situacije.

Kada su njih dvojica krenuli prema sucu kako bi ga pozdravili, Kecmanović mu je pružio ruku, kako to tenisači obično rade, ali Đoković to nije napravio. Prošao je Đoković, izignoriravši suca, otišao je pozdraviti publiku i spremiti stvari te otišao sa stadiona.

Neobičnu situaciju je najbolji srpski tenisač kasnije objasnio

- Je l' se stvarno nisam pozdravio sa sucem - iznenadio se Đoković i nastavio:

- A, zato je on mene onako pogledao... Ja sam u tom trenutku pomislio jesam li mu pružio ruku ili nisam… Nama je više od godinu dana bilo zabranjeno rukovati se sa sucma, pa mi je možda ostalo. Nemam nikakav drugi razlog. Ispričat ću mu se, nije bilo ništa osobno. Možda je ostalo tih tragova i pravila koja smo imali u posljednje vrijeme.

U osmini finala Đoković će igrati protiv Nizozemca Tima van Rijthovena, koji je na sebe privukao pozornost tijekom ove godine, kada je počeo dio sezone na travi. Podsjetimo kako je Van Rijthoven osvojio ATP turnir u Hertogenboschu gdje je, između ostaloga, lakoćom svladao Danila Medvjedeva u finalu izgubivši samo pet gemova u tom meču.

Komentara 3

MI
Mixy
11:52 02.07.2022.

"Nama je više od godinu dana bilo zabranjeno rukovati se sa sucma, pa mi je možda ostalo..." Carski odgovor. Ko razume, shvatiče...

DU
Deleted user
19:00 02.07.2022.

I sta je tu sporno,zasto bih se trebo s nekim pozdravljati,a taj te mrzi,zar imaju neka pravila u tom tenisu....

Avatar southman
southman
06:49 02.07.2022.

Spadalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije