Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslao im poruku

Đoković nije zaboravio Zadrane. Pogledajte što je poručio prijateljima

Novak Đoković zaigrao košarku
Foto: Marko Dimić/PIXSELL
1/6
27.06.2020.
u 22:40

Prvi tenisač svijeta vratio se kući pun dojmova iz Zadra, a u dubokom sjećanju ostalo mu je druženje sa zadarskim košarkašima

Teniski turnir Adria Tour u Zadru je prekinut uoči finala nakon što se doznalo da je Grigor Dimitrov zaražen koronavirusom.

Testiranja na COVID-19 provedena su i na ostalim sudionicima turnira, a nalazi su bili pozitivni kod našeg Borne Ćorića te Dimitrovljeva trenera Christiana Groha i Đokovićeva kondicijskog trenera Marca Panichija.

Novak Đoković testirao se u Beogradu i njegov je nalaz također bio pozitivan, a zaražena je i njegova supruga Jelena. Od petka je među zaraženima i hrvatska legenda Goran Ivanišević

A tenisači su prije turnira igrali košarkašku utakmicu s igračima Zadra. Đokoviću i ostalim sudionicima Adria Toura priređena je dobrodošlica te su izmijenili darove s košarkašima.

Prvi tenisač svijeta vratio se kući pun dojmova iz Zadra, a u dubokom sjećanju ostalo mu je druženje sa zadarskim košarkašima. Sada im se zahvalio putem društvenih mreža.

'Živio, Zadar! Svako dobro vam želim i hvala vam na dobrodošlici', poručio je najbolji svjetski tenisač.

Zadrani su Đokovićevu poruku objavili na svojoj službenoj stranici na Facebooku. Novak Đoković i njegova supruga Jelena nalaze se u samoizolaciji.

>> Kako će izgledati život nakon koronavirusa? "Nema više rukovanja, ni sastanaka..."

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
10:26 28.06.2020.

Kako nas Nole voli..

TR
trinaest
10:46 28.06.2020.

Brzo ozdravi Đoko, bit ce druge prilike!

CH
che9
07:28 28.06.2020.

Izvanredan covjek sa dobrim namjerama, steta sto je organizator bii nesmotren i neodgovoran pa je ispalo kako je ispalo.. uvijek si dobrodosao Novace!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije