Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆI TENISAČ SVIJETA

Đoković nije promijenio mišljenje, njegov "saveznik" jest: Cijepit ću se ove godine

Novak Djokovic s'est imposé face à Stefanos Tsitsipas en finale des internationaux de tennis de Roland Garros à Paris
DOMINIQUE JACOVIDES/PIXSELL
20.09.2021.
u 17:27

- Podržavam one koji su se cijepili - kazao je samo mjesec dana nakon što se javno protivio cijepljenju.

Grčki tenisač Stefanos Tsitsipas (23) donedavno je bio gorljivi protivnik cijepljenja u svrhu zaštite od koronavirusa no u posljednjem javnom istupu promijenio je mišljenje.

Naime, treći na ATP listi tvrdio je da će se cijepiti isključivo ako bi to bio uvjet za nastupe na turnirima, ali ni u kojem drugom slučaju.

- Cjepivo nije dovoljno testirano i razvija nuspojave. Ne vidim zašto bi se netko mojih godina cijepio - izjavio je Tsitsipas u kolovozu, a onda se predomislio:

- Cijepit ću se ove godine i moći u restorane, trgovine... Podržavam one koji su se cijepili. Nisam liječnik i nemam argumentirano mišljenje kad je riječ o medicini.

Novak Đoković ne razmišlja na taj način, protivi se cijepljenju, ali otkako je to sugerirao u travnju ove godine pa naišao na brojne kritike, prestao je išta komentirati na tu temu.

S druge strane Roger Federer se cijepio u svibnju , a Rafael Nadal još je "na čekanju" i u svakom javnom nastupu propagira cijepljenje.

Komentara 3

TA
Tango6
17:56 20.09.2021.

Nadal propagira cijepljenje a nije se cijepio covjek vec godinu dana na cekanju ajd molim.vas ljepo do sad se mogo cijepit ko je god htio zato prestanite sa glupostima

Avatar GeniKameni
GeniKameni
20:01 20.09.2021.

Mora da mu je mafija ponudila ogromne novce za ovaj zaokret u "razmisljanju".

NN
novo nenormalni
18:14 20.09.2021.

nakon ove vjesti sutra se oćekuju velike gužve na punktovima za procjepljivanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije