Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE MJERE

Đoković može slaviti, Francuzi su promijenili pravila! Moći će igrati na Roland Garrosu

22.01.2022.
u 20:21

Po novome, svi koji su preboljeli koronavirus unazad šest mjeseci od trenutka kad žele ući u Francusku, to će moći učiniti.

Francuska je promijenila pravila ulaska u zemlju i po novome svi oni koji su preboljeli koronavirus unazad šest mjeseci od trenutka kad pokušaju preći granicu, mogu to slobodono učiniti. Za Novaka Đokovića to su odlične vijesti!

Naime, najbolji tenisač svijeta sad ne mora brinuti, moći će na Roland Garros bez ikakvih problema. Imao je pozitivan test 16. prosinca i do 16. lipnja je potpuno miran jer turnir u Francuskoj počinje 22. svibnja i završava 5. lipnja.

 

 

 

Time su Francuzi pokazali više razumijevanja za situaciju od Australaca, a pritom se ne misli samo na Đokovića već i građane Francuske, kao i sve one koji pokušavaju ući u zemlju.

Naravno, to ne isključuje mogućnost da se nešto ponovno promijeni jer samo prije nekoliko dana govorilo se da od 24. siječnja necijepljeni neće moći u zemlji, osim ako nemaju potrebno medicinsko izuzeće od cijepljenja.

Kako god, na ovu, a i ostale teme, nećemo ništa čuti od Novaka Đokovića minimalno do 30. siječnja, kad se završava Australian Open. Rekao je da tek onda namjerava progovoriti, vjerojatno o svemu što mu se kroz 11 teških dana događalo u zemlji gdje se igra njemu omiljeni turnir. Osvojio ga je devet puta.

Roland Garros je osvojio dvaput, prošle godine i 2016.

Komentara 16

KI
kimi
21:15 22.01.2022.

Oprezno sa ovakvim vestima jer može da pozli svima onima što su svršavali na epilog australijske sage bolesno vređajući najboljeg na svetu bez obzira što on nikada ali nikada nije uputio ni jednu lošu reč a zna se i komee je uputio pomoć posle poplava i požara.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
21:14 22.01.2022.

Čim je Mislav rekao Macronu kaj ga ide... Nadam se da su se urazumili.

LU
lucio2
00:58 23.01.2022.

Nek igra, bar bum imal protiv kog navijat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije