Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izazvao buru

Đoković ju je uznemirio: Govori opasne stvari, morao bi povući svoje riječi!

Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
11.05.2020.
u 13:32

Broj jedan iskoristio je ublažavanje mjera u Španjolskoj i u Marbelli, gdje se priprema za nastavak sezone, otišao na plažu. S križićem oko vrata i krunicom u rukama

Nakon što je izjavom o (ne)cijepljenju protiv koronavirusa izazvao bijes najvećeg dijela javnosti (nije da nema i njegovih istomišljenika), Novak Đoković je jučer podigao prašinu još nekim svojim izjavama koje na neki način veličaju pseudoznanost. U još jednom od svojih razgovora na Instagramu gost mu je ovaj put bio nutricionist Chervin Jafarieh, bivši broker koji se danas bavi uzgojem sumnjive veganske i ne-gmo hrane koja je u SAD-u zabranjena.

- Vidio sam ljude koji su energetskom transformacijom, pomoću molitve i moći zahvalnosti, uspijevali i najotrovniju i najzagađeniju vodu pretvoriti u zdravu i ljekovitu vodu. Znanost je dokazala da molekule vode reagiraju na naše emocije - ispalio je Đoković i izazvao salve kritika (pa i uvreda) na svoj račun.
Taj je razgovor pogledalo više od 600.000 ljudi, a među najoštrijim kritičarima bila je bivša američka tenisačica Mary Carillo, inače NBC-ova sportska komentatorica.

- Znam da vjeruje u meditaciju i u molitvu, odgađao je operaciju lakta jer je mislio da sam može izliječiti svoje tijelo. No, jako me uznemirilo što su Đoković i taj drugi čovjek govorili da se i toksična voda može transformirati u pitku. To su opasne stvari koje su čuli i vidjeli brojni ljudi. Morao bi povući te svoje riječi - poručila je Carillo.

No, Đoković kao da je odlučio prkositi cijelom svijetu, umjesto povlačenja tih svojih tvrdnji, iskoristio je ublažavanje mjera u Španjolskoj i u Marbelli, gdje se priprema za nastavak sezone, otišao na plažu. Kako se vidi na fotografijama koje je objavio The Sun, s križićem oko vrata i krunicom u rukama. 

Ključne riječi

Komentara 3

NE
neboiznadzagreba2
15:13 11.05.2020.

Mene njegove izjave nisu uznemirile, drago mi je zbog njegove hrabrosti, vjere i zbog toga što se usuđuje otići na plažu, svaka mu čast.

Avatar DonnaOF74
DonnaOF74
18:42 11.05.2020.

ww︆︅​w​​︆︅.​​ki​s︆︅​s​t​o​k​.​c​o︆︅​m

TR
Travno221
15:27 11.05.2020.

To što Đoković vjeruje u Boga, nosi križić i križa se nije problem. Ali on je umislio da je neki prorok koji će vodu pretvarati u vino, tj. zagađenu vodu u čistu. Vjerujem da sam sigurno ne bi pio takvu vodu, pa onda bi bilo dobro da malo uspori s tom alternativom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije