Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET NERVOZAN

Đoković izgubio živce pa viknuo Goranu i boksu: 'Što kašlješ u pi*ku materinu?'

Australian Open
LOREN ELLIOTT/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
14.02.2021.
u 17:00

300. GRAND SLAM POBJEDA Svladao je Raonića bez problema, kao da nema nikakve ozljede 7:6, 4:6, 6:1, 6:4 i tako stigao do 12. pobjede protiv Raonića koji njega još nijednom nije srušio

Nervoza oko Novaka Đokovića na Australian Openu sve je veća i napetost se mogla rezati u zraku na novom meču. 

Naime, iako se nakon pobjede nad Amerikancem Taylorom Frotzom žalio da mu je pukao mišić u trbušnom zidu, nakon što su se svi (pa i njegovi treneri) pitali hoće li odustati ili nastaviti turnir, srpski je tenisač odlučio nastupiti protiv Kanađanina Miloša Raonića. 

Svladao ga je bez problema, kao da nema nikakve ozljede 7:6, 4:6, 6:1, 6:4 i tako stigao do 12. pobjede protiv Raonića koji njega još nijednom nije srušio te 300. grand slam pobjede u karijeri.

No, čini se kako nešto muči Đokovića. Naime, nakon što je dobio prvi set 7:6, Đokvoić je u drugom pri rezultatu 1:1 (40:40) podivljao kada mu je Raonić dobro vratio brak loptu. 

- Što kašlješ u pi*ku materinu, bre! - povikao je Đoković prema svom boksu u kojemu je i Goran Ivanišević. Zatim je u Melbourne Parku viknuo: Idemo! 

- Da je bilo dvojbi hoću li ili neću izaći na teren ne bih igrao, ali ozljeda nije očito toliko strašna. Bio sam zabrinut kako će to sve izgledati obzirom da sam igrao protiv igrača koji ima jedan od boljih servisa na Touru - rekao je Đoković u intervjuu s Timom Henmanom i Matsom Wilanderom za Europort odmah nakon meča.

Zanimljivo... Teško je reći da dvojbi nije bilo jer su svjetski mediji citirali čak i Gorana Ivaniševića koji je rekao kako se čekaju dodatna lječnička mišljenja o tome treba li Novak nastaviti turnir. Srećom, njegov je učenik izgleda itekako spreman za nastavak borbe. 

POGLEDAJTE VIDEO: Priprema izložbe Hvratska svijetu

Komentara 12

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
17:32 14.02.2021.

Pa stvarno, što kašlje?

BI
billynik
18:08 14.02.2021.

Pravo srpski.

GR
grujica
20:31 14.02.2021.

Ajmo Nole, gazi sve, pa i kompleksase....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije