Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAO I IZAZOV

Novak Đoković čestitao Uskrs svima koji slave: Čekajući naš pravoslavni...

Novak i Jelena Đoković
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
1/4
13.04.2020.
u 08:34

Zdravo svima, nadamo se da provodite ovo vrijeme kod kuće sa svojim obiteljima. Znamo da je teška situacija i šaljemo vam podršku. Sigurni smo da ćemo ovo prebroditi na najbolji mogući način - poručili su Đokovići

Novak Đoković je sa suprugom Jelenom čestitao Uskrs svim vjernicima su u nedjelju slavili Uskrs, a potom su zadali svima izazov putem društvenih mreža. 

Uz videozapis poslao je čestitku:

- Sretan Uskrs svima! Čekajući naš pravoslavni Uskrs imamo mnogo vremena za nove izazove. Jelena i ja odlučili smo izazvati vas u isprobavanju ovog akro joga položaja - poručio je Đoković sa službenog Twitter profila. 

- Zdravo svima, nadamo se da provodite ovo vrijeme kod kuće sa svojim obiteljima. Znamo da je teška situacija i šaljemo vam podršku. Sigurni smo da ćemo ovo prebroditi na najbolji mogući način. Uvježbavali smo ovo i htjeli bismo vas izazvati, parove i roditelje, da ovo pokušate kod kuće. Nadam se da će vam uspjeti iz prve - poručili su u videozapisu supružnici Đoković.

>>>> Pogledajte doček tenisača u Zagrebu nakon osvajanja Davis Cupa

 

Ključne riječi

Komentara 6

PL
Playmaker
10:21 13.04.2020.

Šta ovaj stalno na Hrvatskom Portalu ??? Nevjerojatno

Avatar LauraTU79
LauraTU79
19:41 13.04.2020.

Carol, 24. w︆︅w︆︅­­w︆︅.︆︅­­Ki︆︅s︆︅­­s︆︅T­­o︆︅k︆︅­­.︆︅c︆︅o︆︅m

Avatar MichelleRV84
MichelleRV84
15:31 13.04.2020.

Mary, 25. w︆︅­­w︆︅w︆︅­­.︆︅l︆︅­­o︆︅v︆︅­­e︆︅x︆︅­­x︆︅.︆︅­­c︆︅l︆︅­­u︆︅b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije