Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPJEVAO JE

Đoković čestitao Božić, ubrzo stigle reakcije iz Srbije i pitanje zbunjenog navijača

Novak Đoković i Goran Ivanišević
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
25.12.2019.
u 14:23

Navijači su oduševljeno ispod videozapisa uzvraćali dobre želje i čestitke, ali pojedincima je bilo nejasno zašto Đoković čestita ako slavi po julijanskom kalendaru

Jedan od najboljih i najvećih tenisača u povijesti, Novak Đoković, čestitao je Božić svima koji slave po gregorijanskom kalendaru putem službenog Twitter profila ATP Toura.

Čestitao je na engleskom jeziku, a na početku videozapisa zapjevao je i popularnu božićnu pjesmu 'Jingle bells'.

- Želim vam mnogo zdravlja, sreće, ljubavi, radosti, najljepšeg kvalitetnog vremena s vašim najdražima i da vam svima 2020. bude najbolja godina ikada. Djed Mraz mi je već donio poklone, nadam se ćete ih i vi dobiti, ali je najvažnije imati osjećaj sreće u srcu. Uživajte - rekao je Đoković.

Navijači su oduševljeno ispod videozapisa uzvraćali dobre želje i čestitke, ali pojedincima je bilo nejasno zašto Đoković čestita ako slavi po julijanskom kalendaru.

- Zar ti ne slaviš 7. siječnja? - stiglo je pitanje zbunjenog pratitelja.

- Ima obožavatelje koji danas slave Božić, nije teško razumjeti, možda ti nisi taj koji ga slavi. To radi zbog svojih navijača i kako bi ih stekao još više - objašnjavali su pojedinci, a i u Srbiji su komentirali Đokovićev potez. 

Novak se oglasio na društvenim mrežama: Imao je važnu poruku - piše Srbija danas, a Alo u podnaslovu kratko poručuje: 'Ljudina'.

Dodali bismo kako se radi o normalnom i ljudskom potezu sjajnog sportaša. 

>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih za EURO 2020. 

Komentara 42

ĆI
ćirko
19:12 25.12.2019.

Hriscanima katolike veroispovesti srecan Bozić, puno zdravlja i srece. Pravoslavac iz beograda

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
16:53 25.12.2019.

Kakve gluposti. Srecan vam svima Bozic.

MM
marko_markovic
16:14 25.12.2019.

Novak Đoković je plemenit čovjek, kao i cijela njegova obitelj, i primjer širenja razumijevanja i dobrote među narodima osobito nesretne jugoistočne Europe. Žestok je u obračunu sa šovinistima svih vrsta, Srbin, i prijatelj Hrvatske i naših sportaša. Moj naklon iznadd svega velikom čovjeku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije