Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA MU ČAST

Dok srpski mediji za sutkinju pišu da je 'ljubiteljica alkohola i Hrvatske'', Đoković pokazao veličinu

Tennis: US OPEN
Foto: Danielle Parhizkaran/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/8
08.09.2020.
u 09:06

"Molim vas, ostanite posebno pažljivi i puni podrške za nju tijekom ovih vremena. Jer, iz ovakvih trenutaka – rastemo jači i izdižemo se. Dijelim ljubav sa svima. Europo, evo me, dolazim."

Najbolji tenisač svijeta Srbin Novak Đoković, koji je diskvalificiran s US Opena jer je u meču 4. kola protiv Španjolca Pabla Carrena nenamjerno lopticom napucao linijsku sutkinju, putem društvenih mreža svima se ispričao.

Glavni sudac turnira Soeren Friemel izjavio kako nije imao izbora nego diskvalificirati Đokovića, a s njegovom su se odlukom složili i mnogobrojni aktivni i bivši tenisači iako povijest tog sporta pamti i neke slične slučajeve kada se nije baš tako drastično reagiralo.

Srbijanski mediji nakon ovog događaja trudili su se iskopati što više detalja o linijskoj sutkinji Lauri Clark. Pa su tako pisali da je ljubiteljica alkohola te objavljivali fotografije na kojima pozira s bocama pića, da obožava Hrvatsku jer je posjetila Lijepu Našu, a ona je nakon svega zatvorila svoj Instagram profil.

Nakon svega oglasio se Đoković i pokazao ljudsku veličinu te svima poručio da daju podršku linijskoj sutkinji.

"Dragi moji navijači (#NoleFam), hvala vam za pozitivne poruke... Molim vas da također ne zaboravite da je linijskoj sutkinji, koju je prethodne noći pogodila loptica, također potrebna podrška naše zajednice", napisao je Đoković i dodao:

"Ona nije napravila ništa loše. Molim vas, ostanite posebno pažljivi i puni podrške za nju tijekom ovih vremena. Jer, iz ovakvih trenutaka – rastemo jači i izdižemo se. Dijelim ljubav sa svima. Europo, evo me, dolazim."

Pogledaj ponudu Germania kladionice.

Ključne riječi

Komentara 10

SU
Superhero
09:47 08.09.2020.

ove novine su opsjednute Djokovicem, kao da je Hrvat a ne Srbin. Ososbno volim Djokovica i cijenim ga i kao covjeka i kao sportasa samo stvarno nije moguce da svaki dan se pojave 10 clanaka o Djokovicu.

KI
kimi
10:04 08.09.2020.

Zanimljiva tema pa će se još par dana pisati o tome i naravno da ima raznog preterivanja ali realno šta bi prvo uradio čovek koji se bori za vazduh? Pa valjda bi prvo skinuo masku, mislim to bi bila logična reakcija

KO
komunikolog
09:58 08.09.2020.

Jeli moguće da je Hrvatska diplomacija odradila ovo izbacivanje? Pod budnim budinim okom? Ni poklonjena olovka nije uspjela ništa promijeniti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije