Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKAD GORE
Povratak na članak

Dok smo sinoć svi gledali vatrene, dogodio se povijesni debakl hrvatskog sporta

Ja sam htio pokazati igračima da je to naš put, igrači su dobro odreagirali na to. Trebamo poraditi na obrani, a segment igre  tranzcija-napad, to je bilo dobro, ocijenio je Šola sinoćnju utakmicu

Komentari 5

RO
roland
18:03 15.10.2020.

Zagreb nema kvalitete. Ne možeš dobit Mercedes po cijeni koja vrijedi za Citroen.

VL
Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
17:46 15.10.2020.

nije mi jasno da mnogi - i kada su sami, i udaljeni od drugih, kao ovaj trbonja na slici - nose BRNJICU. Koja idiotarija!!!!

VL
SL
slavenZadravec
18:38 15.10.2020.

svi gledali vatrene ? Da, ziher.

VL
KA
Kairos
22:03 15.10.2020.

Poraz nogometaša, poraz rukometaša - srećom, odgovorni u tome vide dobre stvari. No, bilo bi dobro, kada bi prihvatili očigledno - više nismo na razini na kojoj smo nekoć bili..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.