Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGORILA VILA U COMU?

Dogodio se konačan kraj najpoznatijeg nogometnog para: 'Bolje da ovo saznate od mene, teško mi je'

Instagram / Wanda Nara
23.09.2022.
u 14:48

Icardi je upoznao Wandu dok je bio suigrač s Maxijem Lopezom u Sampdoriji, a napadač je pozivao Icardija u svoju kuću i vodio ga na putovanja.

Argentinska menadžerica i supruga napadača Galatasaraya Maura Icardija, Wanda Nara, vjerojatno je najpoznatija žena u nogometnom svijetu s milijunima pratitelja na Instagramu. 

Icardi i Wanda Nara bili su na rubu razvoda, uspjeli su se pomiriti, ali čini se da je sada definitivno gotovo. Wanda se obratila svojim obožavateljima putem Instagrama, na kojem je poruku. Sve se čini da slavni par ipak više neće biti u braku.

 

 

- Trenutno mi je jako teško uopće živjeti. Hvala na mojoj izloženosti i stvarima koje nadilaze medijska nagađanja. Bolje je da to saznate od mene. Nemam što objašnjavati i neću iznositi nikakve detalje o ovoj rastavi.  Molim vas za razumijevanje, ne samo zbog mene, nego i zbog naše djece - objavila je Wanda i tako dala naslutiti da se najpopularniji nogometni par ipak razvodi.

Izbrisali su zajedničke fotografije na društvenim mrežama i prestali se pratiti. 

>> Roger Federer objavio kraj karijere

 

Ključne riječi

Komentara 2

LA
lajh1985
17:35 23.09.2022.

shakira i pique kao i david becham i victoria tri put poznatiji

NI
nipos
15:56 23.09.2022.

aah joooojjj....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije