Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA OSLABLJENA

Dodig zbog problema s leđima propušta Poljsku

Ivan Dodig
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
25.03.2014.
u 15:15

- S Ivanom računamo za ubuduće, sad je najvažnije da se oporavi i riješi zdravstvene probleme. Svakako nam je potreban - rekao je Krajan.

Izbornik hrvatske Davis cup reprezentacije Željko Krajan objavio je popis igrača za predstojeći dvoboj drugoga kola I. skupine euroafričke zone protiv Poljske, koji će se igrati u Varšavi od 4. do 6. travnja.

Na popisu su Marin Čilić (26. na pojedinačnoj i 197. na listi igrača parova), Borna Ćorić (293., 844.), Mate Pavić (415., 54.) i Marin Draganja (1174.,51.).
Drugi najbolji hrvatski tenicač, 37. igrač svijeta, Ivan Dodig ne nalazi se na popisu.

- Ivan Dodig nažalost ovaj put neće biti s nama zbog problema s leđima. U posljednje vrijeme zbog toga nije trenirao dobro i nije fizički spreman, pa smatra da ne bi mogao pomoći reprezentaciji. Želi iskoristiti ovo vrijeme za oporavak i pripreme za nastavak sezone - rekao je izbornik Željko Krajan pa dodao:

- S Ivanom računamo za ubuduće, sad je najvažnije da se oporavi i riješi zdravstvene probleme. Svakako nam je potreban.

Marinu Draganji ovo je prvi poziv u reprezentaciju, a njega je zaslužio izvrsnim rezultatima u paru zajedno s Matom Pavićem. Ovaj dvojac bio je u finalu Chennaija, te polufinalu Marseillea i Zagreba.

- Računam u paru na Matu i Marina, iako je jasno da im neće biti lako, jer su Fyrstenberg i Matkowski sjajna kombinacija. Ipak, imamo pravo vjerovati da u paru možemo osvojiti bod. Pavić i Draganja su uigrani, imali su nekoliko jako dobrih rezultata i pobijedili neke jako dobre parove - izjavio je Krajan.

Hrvatska je u prvom kolu bila slobodna, a Poljaci su do drugog kola stigli pobijedivši Rusiju rezultatom 3-2. Pobjednik susreta u Varšavi plasirat će se u kvalifikacije za Svjetsku skupinu.

>>Hrvatska u travnju gostuje u Poljskoj: Izgledi su 50-50

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije