Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
atp miami

Dodig uspješan u 1. kolu kvalifikacija

Ivan Dodig
Reuters
23.03.2010.
u 10:18

Na jakom turniru iz serije 1000 u Miamiju hrvatski tenisač Ivan Dodig uspješno je odradio 1. kolo kvalifikacija pobjedivši Portugalca Ruija Machada 7:6(3), 7:5.

Dodig je 155. igrač najnovije ATP ljestvice, a protiv Machada, 119. igrača svijeta, dosad nije igrao.

U drugom će kolu kvalifikacija suparnik hrvatskog tenisača biti Kazahstanac Andrej Golubev, 10. nositelj i 93. igrač ATP ljestvice. Dosad su se međusobno ogledali u dva navrata, a omjer je izjednačen na 1-1.

Dodig je slavio u posljednjem meču u kvalifikacijama Marseillea 2008. godine (6:1, 4:6, 6:3).

Hrvatski tenis je inače na turniru u Miamiju, koji se igra na tvrdoj podlozi uz nagradni fond od 3.645.000 dolara, zastupljen jakim snagama, pa se u glavnom dijelu turnira nalaze Marin Čilić, Ivan Ljubičić, Ivo Karlović i Marin Čilić.

ATP Miami, kvalifikacije, 1. kolo:

Dodig – Machado 7:6(3), 7:5

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije