Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPASIO OBRAZ HRVATIMA

Dodig u drugom kolu Wimbledona!

Ivan Dodig
Goran Stanzl | Pixsell
22.06.2010.
u 14:50

Ivan Dodig pobjedom nad Španjolcem Hernandezom (6:1, 6:3, 6:3) izborio je drugo kolo Wimbledona.

Nakon što su u ponedjeljak poispadali ostali domaći predstavnici (Ljubičić i Čilić), Dodig je lako prošao prvu prepreku.

U sat i pol svladao je 125. igrača svijeta i ostvario je prvu pobjedu na glavnom turniru na engleskoj travi. Upisao je 12 aseva, realizirao pet od devet break-prilika te spasio svih pet break-lopti.

Sljedeći mu je protivnik Sam Querrey koji je do drugog kola došao još lakše. Ukrajinac Sergij Stahovskij predao mu je kod 7:6, 6:3, 2:1 za Amerikanca.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kajinx
16:57 22.06.2010.

Bravo Ivane !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije