Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U polufinalu

Dodig: Partner me nikad nije pogodio lopticom. Neka tako ostane

Ivan Dodig
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
10.11.2013.
u 10:20

– Tenis u parovima je drukčiji jer se igra bazira na servis-voleju i reternu. Bitna je brza reakcija. Još me nije partner pogodio pa neka ostane na tome, ha-ha!

Ivan Dodig i Marcelo Melo i treći su put pobijedili (i opet u tri seta) na teniskom Mastersu parova u Londonu. Sa 7:5, 3:6, 11:9 nadmašili su Pakistanca Qureshija i Nizozemca Rojera i tako bez poraza završili natjecanje u skupini.

Ivan je otkrio koje su razlike između pojedinačnog nastupa i igre parova.

– Tenis u parovima je drukčiji jer se igra bazira na servis-voleju i reternu. Bitna je brza reakcija. Još me nije partner pogodio pa neka ostane na tome, ha-ha!

Međugorac odlično funkcionira s Melom i izvan terena.

– Komuniciramo na engleskom jeziku, a svađa nema jer onda ne bismo mogli funkcionirati.

Kako to da igrate parove s Brazilcem, a ne s nekim našim igračem, prije svega Čilićem? Od toga bi korist imala i reprezentacija u Davisovu kupu...

– Melo u posljednje dvije godine igra samo sa mnom ili s Čilićem, s kojim je počeo igrati na touru. Ja igram više turnira u parovima od Marina, a i s obzirom na to da smo od Wimbledona Melo i ja bili u igri za Masters u Londonu, morali smo skupa igrati do kraja pa zato nije igrao s Marinom...

U pojedinačnoj konkurenciji, u dvoboju skupine B koji je izravno odlučivao o drugom polufinalistu, Roger Federer je nakon velike borbe, koja je trajala dva sata i 27 minuta, nadjačao Juana Martina del Potra sa 4:6, 7:6 (2), 7:5. Suparnik u polufinalu bit će mu Nadal. U drugom polufinalu sučelit će se Đoković i Wawrinka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije