Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masters u Miamiju

Dodig i Roger-Vasselin izborili polufinale, Pavić izgubio

Ivan Dodig
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/5
27.03.2019.
u 22:53

Za razliku od Dodiga, Mate Pavić je ostao bez plasmana u polufinale. Najbolji prošlogodišnji muški teniski par, Pavić i Austrijanac Oliver Marach poraženi su u četvrtfinalu od prvih nositelja Poljaka Lukasza Kubota i Brazilca Marcela Mela 6-7 (5), 5-7

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i Francuz Edouard Roger-Vasselin izborili su polufinale ATP turnira iz serije Masters 1000 u Miamiju nakon što su u četvrtfinalu pobijedili Argentince Maxima Gonzaleza i Horacija Zeballosa 6-3, 7-6 (6).

Ključni trenutak prvog seta bio je šesti gem u kojem su Dodig i Roger-Vasselinom načinili break i poveli s 4-2. Prednost su održali i za 37 minuta dobili su set sa 6-3.

Ivan Dodig
1/5

U drugom setu oba su para držala svoje servise do rezultata 4-4 kada je hrvatsko-francuski par načinio 'break'. U idućem gemu imali su dvije meč lopte, ali ih nisu iskoristili i Argentinci su poravnali na 5-5.

Set je razriješen u trinaestoj igri u kojoj su Argentinci poveli 4-2, a imali su i vodstvo 5-3. Dodig i Roger-Vasselin su uzvratili s tri poena u nizu i stigli do prednosti 6-5. Argentinci su izjednačili na 6-6, da bi hrvatski i francusku tenisač dobili iduća dva poena za pobjedu.

U polufinalu će igrati protiv pobjednika susreta između Amerikanaca Johna Isnera i Sama Querreyja, te Nizozemca Wesleyja Koolhofa i Grka Stefanosa Tsitsipasa.

Za razliku od Dodiga, Mate Pavić je ostao bez plasmana u polufinale. Najbolji prošlogodišnji muški teniski par, Pavić i Austrijanac Oliver Marach poraženi su u četvrtfinalu od prvih nositelja Poljaka Lukasza Kubota i Brazilca Marcela Mela 6-7 (5), 5-7.

Pavić i Marach su odlično ušli u meč i već u prvom gemu su oduzeli servis suparnicima, a potom poveli s 2-0. No, Kubot i Melo su u četvrtoj igri vratili izgubljeni gem izjednačivši na 2-2. Do kraja seta oba para su držala svoje servise, pa je odlučivala trinaesta igra.

Hrvatsko - austrijski par je 'tie-break' odigrao loše. Njihovi suparnici su poveli 3-1, pa 6-2. Pavić i Marach su potom spasili tri set lopte, ali ne i četvrtu.

Na otvaranju drugog seta ponovo smo vidjeli 'break', ovoga puta Kubota i Mela. Pavić i Marach su uspjeli izjednačiti na 2-2. Nažalost, Kubot i Melo su kod 5-5 napravili novi 'break', a potom mirno odservirali za meč.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije