Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA LONDON

Dodig i Polašek korak bliže ATP finalu u dublu

Ivan Dodig i Mate Pavić
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
29.10.2019.
u 15:15

Nastup na ATP Finalu zasada je osiguralo šest najboljih parova po bodovima osvojenim u ovoj sezoni te Francuzi Mahut i Herbert, kao najbolje rangirani osvoajači Grand Slam naslova koji nisu uspjeli osvojiti dovoljno bodova za plasman među osam najboljih dvojaca

Hrvatski tenisač Ivan Dodig se sa Slovakom Filipom Polašekom plasirao u 2. kolo parova na ATP turniru iz serije "masters 1000" u Parizu, oni su u 1. kolu nadigrali Belgijance Sandera Gillea i Jorena Vliegena sa 7-6 (2), 7-6 (4).

Dodigu i Polašeku je za plasman na ATP Finale u Londonu potreban prolazak u finale turnira u Parizu, a sljedeći suparnici bit će im Austrijanac Jurgen Melzer i Francuz Eduoard Roger-Vasselin.

Nastup na ATP Finalu zasada je osiguralo šest najboljih parova po bodovima osvojenim u ovoj sezoni te Francuzi Mahut i Herbert, kao najbolje rangirani osvoajači Grand Slam naslova koji nisu uspjeli osvojiti dovoljno bodova za plasman među osam najboljih dvojaca. Uz francuski par u Londonu će zaigrati Kolumbijci Cabal i Farah, brazilsko-poljski par Melo - Kubot, južnoafričko-novozelandski dvojac Klaasen-Venus, Nijemci Krawietz - Mies, nizozemsko-rumunjska kombinacija Rojer - Tecau i američko-britanski par Ram - Salisbury.

Trenutačno sedmo mjesto u "Utrci prema Londonu" drže Mike i Bob Bryan sa 3380 bodova, koji od US Opena nisu zaigrali ni na jednom turniru, a nema ih ni u ždrijebu pariškog Mastersa. Iza njih su Kontinen - Peers sa 3010 bodova, a na 9. mjestu su Dodig i Polašek sa 2865 bodova te im je potreban barem plasman u četvrtfinale kako bi preskočili finsko-australski par i došli do statusa "prve zamjene".

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije