Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
US OPEN

Dodig i Lučić prošli kvalifikacije

Mirjana Lučić
Vanja Zubčić
29.08.2010.
u 09:10

Ivan Dodig i Mirjana Lučić zaigrat će u glavnom ždrijebu US Opena, posljednjeg teniskog Grand Slam turnira sezone koji sutra počinje u New Yorku.

 Dodig, koji je ove godine već prošao kvalifikacije Australian Opena i Wimbledona, svoj treći nastup na Grand Slamovima izborio je pobjedom nad Izraelcem Noamom Okunom (6:4, 6:3).

Lučićeva je, pak, glavni turnir izborila pobjedom nad Bugarkom Sesil Karatančevom – 6:1, 6:4. Bit će to njezin sedmi nastup na US Openu (prvi nakon 2002.), u dva je navrata izborila nastup u trećem kolu – 1997. i 1998. godine. (mku)

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:52 29.08.2010.

Svaki dan apsolutno besplatno under/over nogometni pickovi na: http://under-over-soccer-picks.blogspot.com/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije