Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI I BOGATI Lewis Hamilton i Nicole Scherzinger skočili na listi imućnih parova

Dobrodošli, novi Beckhami

Autor
Ante Buškulić
05.11.2008.
u 09:27

Već sada momak mjesečno zarađuje više nego većina ljudi cijeloga života. A tek je počela marketinška bitka za njega. Zapravo je pitanje dana kada će se lice Lewisa Hamiltona smješkati s plakata proizvođača kozmetike, automobilskih guma, sladoleda, mobitela, kondoma, pelena... A prema procjenama stručnjaka pitanje je godine kada će postati najplaćeniji sportaš današnjice.

Nisam imao ni 100 funti
Tiger Woods zaradio je 92,5 milijuna eura ove godine, a Michael Schumacher postao je prvi sportaš koji je premašio milijardu u karijeri. Lewis bi mogao nadmašiti obojicu! Predviđa se da će od McLarena u idućih pet godina dobiti 200 milijuna eura, a zasad ima 15 milijuna vrijedne potpisane sponzorske ugovore. I tek 23 godine.

- Lijepo je imati novca s obzirom na to da kao klinac nikad nisam imao 100 funti da si kupim tenisice i trenerku. No, ne usrećuje me novac nego vožnja formule. Pa kad sam još plaćen za hobi, to je sjajno! - govori Hamilton i dodaje:

- Bilo bi lijepo kupiti kuću ali još ne znam gdje i kakvu zapravo želim. Imam zgodan stan, komplet bubnjeva i gitara i trenutačno mi ne treba ništa drugo.

I na slavljeničkoj zabavi Hamilton je potvrdio skromnost. Nije se napio skupocjenim pjenušcem nego osjećajem radosti jer je usrećio ljude oko sebe.

- U jednom trenutku krenula je pjesma “We are the champions” a ja sam samo sjeo sa strane i gledao kako su se moj otac, mehaničari, šefovi, pomoćno osoblje momčadi... zagrlili i kako su bili sretni. Ne mogu opisati riječima kako sam se osjećao - prepričao je.

Lani 101. najpopularniji
Dakako, usrećio je i djevojku Nicole Scherzinger. I premda pjevačica Pussycat Dollsa nikad neće steći status niti zaradu Posh Spice, par Hamilton - Scherzinger već nazivaju novim Beckhamima. Pred Lewisom je barem još desetljeće u svjetskom vrhu, a popularnost i potražnja za Nicole, iako je već zagazila u četvrto desetljeće života, porast će samim porastom slave zbog Lewisovih uspjeha.

Njezina solo pjevačka karijera zasad nije polučila velik uspjeh, lani je bila tek 101. na listi slavnih žena i djevojaka sportaša, no sve je to mjereno prije nego što je Hamilton postao svjetski prvak. Sada je sve drugačije. Dobrodošli, novi Beckhami!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije