Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijelazni rok

Dobre vijesti za Mršića: Miro Bilan u Sassariju

Miro Bilan
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
13.07.2019.
u 13:29

Htio je Pozzecco dovesti još jednog bivšeg cedevitaša, Luku Babića

Ljetnu NBA ligu posjetio je i trener talijanskog doprvaka Dinama Sassarija Gianmarco Pozzecco, negdašnji pomoćni trener Cedevite, prvi suradnik tadašnjeg prvog trenera Veljka Mršića, danas hrvatskog izbornika.

Upravo on nam je, prilično zadovoljan tim poslom, priopćio da je njegov sardinijski klub doveo Miru Bilana, hrvatskog reprezentativnog centra koji je prošlu sezonu igrao u francuskom prvaku Asvelu.

Htio je Pozzecco dovesti još jednog bivšeg cedevitaša, Luku Babića, no ovaj nije mogao čekati kako će se raspetljati želja vodstva Sassarija da dovedu talijanskog reprezentativca Alessandra Gentilea.

Luka je na koncu odlučio da će sljedeće sezone igrati za novog turskog prvoligaša Orman iz Ankare. Obje su to dobre vijesti za hrvatskog izbornika Veljka Mršića jer su i Bilan i Babić izabrali klubove koji ne igraju Euroligu pa će moći biti dostupni reprezentaciji za prve kvalifikacijske utakmice za Eurobasket 2021.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije