Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U OSNOVNOM PAKETU

Dobre vijesti: Možete besplatno gledati uzvrat Dinama! Ali ne na HTV-u...

Ferencvaros - Dinamo
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/6
20.08.2019.
u 13:31

PlanetSport je program koji se plaća, no stigle su dobre vijesti - uzvratna utakmica iz Norveške moći će se gledati besplatno u osnovnom paketu. Dakako, besplatno ako ste pretplatnik A1 televizije.

Igrači Dinama pobjedom nad Ferencvarosom plasirali su se u play-off Lige prvaka gdje ih čeka norveški Rosenborg kao posljednja prepreka do elitnog klupskog natjecanja. 

Gledatelji i navijači prilikom svakog europskog gostovanja naših klubova u iščekivanju su jer često ne znaju gdje će pogledati prijenos utakmica. Utakmice s mađarskim klubom mogle su se pratiti na Arena Sportu. Ipak, u play-offu zaboravite na Arenu jer će se Dinamo gledati na dva kanala

Prvi susret 21. kolovoza u Maksimiru od 21 sat prenosit će HRT kojem mnogi zamjeraju manjak nogometnog sadržaja, a uzvratni susret 27. kolovoza, također u 21 sat, prenosit će PlanetSport.  

PlanetSport je program koji se plaća, no stigle su dobre vijesti - uzvratna utakmica iz Norveške moći će se gledati besplatno u osnovnom paketu. Dakako, besplatno ako ste pretplatnik A1 televizije.

"Hoće li Dinamo uspjeti proći Rosenborg te izboriti sudjelovanje u elitnom natjecanju rezerviranom za najbolje klubove Europe, svi korisnici A1 TV i XPLORE TV usluga moći će gledati potpuno besplatno u okviru Osnovnog paketa TV programa na PlanetSport Promo kanalu. Utakmica će se prenositi u HD kvaliteti, dok će iz studija PlanetSporta analizirati stručni komentatori predvođeni legendarnim dvojcem Joškom Jeličićem i Stipom Pletikosom", objavljeno je u priopćenju.

 

Ključne riječi

Komentara 28

TH
than
13:51 20.08.2019.

Besplatno, ako si pretplatnik ? Koji "oksimoron".

CV
cvikcange
14:32 20.08.2019.

Livesoccertv, Draculastream itd. Snađemo se mi i bez Arene, A1 ili Maxtv-a.

Avatar Juki
Juki
15:08 20.08.2019.

Ne znam zbog čega je izbrisan moj upit da li tekmu prenosi Večernji TV?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije