Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dobitnik 187 tisuća kuna: Ražanj se već okreće, a najsigurniji sam bio u najveći tečaj

Germania Sport kladionica
Foto: Germanijak
10.01.2019.
u 13:28

Evo što nam je rekao dobitnik našeg ludog listića.

Kao što smo ranije već objavili, igrač Germania Sport kladionice iz Vodica zaradio je pozamašnu svotu novca. Odigrao je 7 parova i uložio 20 kuna – potom je to sve poduplao, odigravši identičan listić za identičnu svotu. Dobitak na jednom listiću bio je 88.328 kuna, a uz bonus Germania Sport kladionice on se popeo na 93.627 kuna. S obzirom da je odigrao dva takva listića, ovaj majstor je ostvario dobitak od 187 tisuća kuna.

Kontaktirali smo ga da nam otkrije koja je 'tajna uspjeha', a zatekli smo ga u slavlju. Dodao je kako želi ostati anoniman, a mi smo mu ispunili tu želju.

„Danas je rođendan maloj unuci i meni, slavimo, vrti se ražanj već. Dobar rođendanski poklon“, otkrio nam je za početak vidno raspoloženi dobitnik. Zanimalo nas je igra li uvijek velike koeficijente. Na navedenom listiću od 7 parova, samo jedan je bio s tečajem manjim od 2,00 (pobjeda Gencerbirligija nad MTK, tečaj 1,90).

„Ne volim te male koeficijente. Ove ispod 2,00 izbjegavam, ne volim ih uopće igrati. Nisam neki česti dobitnik, ovo mi je prvi veći iznos da sam dobio, ali uvijek imam za pokriti uloženo i ovako malo dobitka 'sa strane“, opisao nam je svoj svakodnevni listić.

Brojni kladioničari koji igraju velike tečajeve, uobičajeno igraju sistemske listiće. Ne i naš današnji dobitnik.

„Uvijek običan listić, najčešće i igram ovako kako sam sada odigrao – do sedam, osam parova, dvadesetak kuna, najčešće. Ne volim igrati sistemske listiće“, kaže nam.

Dva najviša koeficijenta bila su pobjede Sporting Gijona nad Valencijom (4,70) i iznenađujuća pobjeda Strasbourga nad Lyonom u gostima. Tečaj je bio 7,55, a otkrio nam je zašto je to odigrao.

„Bio sam najsigurniji u taj par, sve ostalo mi je bilo 'tu negdje', ali za ovo sam bio najsigurniji. Lyon je sklon kiksevima ove sezone, a ovo je bila i kup utakmica tako da se nisam dvoumio staviti 'dvicu' protiv favorita“, otkrio nam je igrač Germania Sport kladionice, Evo gdje će otići veći dio dobitka od 187 tisuća kuna: „Znate kakvo je danas stanje, pokrit će se minusi i riješiti još neke stvari“, rekao nam je nasmiješeni dobitnik, dodavši kako se nada da ćemo se ponovno čuti istim povodom.

Sretno!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije