Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ŠEST GODINA

Dobio otkaz u hrvatskom prvoligašu pa poručio: Normalno je da oni koji daju novac i odlučuju

Samir Toplak
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
05.01.2020.
u 09:39

Nije tajna da je u zaprešićki klub ušla menadžerska agencija Love players, odnosno Velibor Kvrgić, nogometni agent koji je u Inter već doveo brojne igrače, primjerice Komnena Andrića

Samir Toplak više nije trener nogometaša zaprešićkog Intera. Najdugovječniji trener na klupi jednog prvoligaša HNL-a odlazi nakon što je u klubu proveo šest godina.

– Nije mene smijenio ni Izvršni odbor kluba ni direktor Branko Laljak, nego ljudi koji su odlučili uložiti novac u klub. Kod mene nema nikakve ljutnje jer normalno je da oni koji daju novac i odlučuju tko će biti trener. Malo ću se odmoriti i čekam prvu dobru priliku – rekao je Toplak.

Nije tajna da je u zaprešićki klub ušla menadžerska agencija Love players, odnosno Velibor Kvrgić, nogometni agent koji je u Inter već doveo brojne igrače, primjerice Komnena Andrića.

Novi trener Intera je Željko Petrović (54), nekadašnji igrač Dinama i Seville. Trenersku je karijeru počeo kao asistent Gullitu u Feyenoordu još 2004., a bio je trener portugalske Boaviste, nizozemskog Waalwijka i Den Haaga i japanske Urawe, a bio je pomoćnik Martinu Jolu na klupi HSV-a, Avramu Grantu u West Hamu, Guusu Hiddinku u Anžiju, te Dicku Advocaatu u reprezentaciji Srbije, Sunderlandu i Utrechtu. 

>>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Diavolo
Diavolo
11:04 05.01.2020.

samo interes i profit ,cilj nove ekipe u klubu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije