Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASKINUT UGOVOR

Dobio otkaz nakon što se odbio cijepiti AstraZenecom

FILE PHOTO: Vials labelled "Astra Zeneca COVID-19 Coronavirus Vaccine" and a syringe are seen in front of a displayed AstraZeneca logo in this illustration photo
DADO RUVIC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
23.03.2021.
u 12:56

– Nisam odbijao cijepljenje, ali nisam se želio cijepiti tim cjepivom – rekao je Jelovac

Crnogorski vratar Milan Jelovac (27) dobio je otkaz u momčadi Eaglesa s Maldiva nakon što je odbio primiti cjepivo protiv koronavirusa.

Svi u klubu imali su obavezu cijepiti se, no uprava je inzistirala da to bude cjepivo AstraZenece.

Jelovac, kao i nekoliko igrača koji su došli iz inozemstva, na to nisu pristali pa su im raskinuti ugovori.

– U pitanju je bilo cjepivo Astra Zenece koje ja nisam želio primiti. Nisam bio jedini koji je to napravio. Od četiri stranca u mom klubu, tri nisu željela primiti to cjepivo. Slična je situacija bila i u drugim klubovima. Nisam odbijao cijepljenje, ali nisam se želio cijepiti tim cjepivom – rekao je Jelovac i dodao:

– Uslijedile su brojne ucjene, međutim nismo pristajali na Astra Zenecu. Za razliku od domaćih igrača koji su morali primiti to cjepivo, 90% stranaca dobilo je otkaz, među kojima sam i ja.

Ključne riječi

Komentara 62

ST
stefj
15:03 23.03.2021.

A što mislite kako će to izgledati u EU, naročito kada se još uvedu žute trake, pardon, covid certifikati...

TS
tamaris.st.11
15:06 23.03.2021.

Izgleda da gubimo slobodu. Sramota!

EP
Epil
16:27 23.03.2021.

Sva su cjepiva otrovi. Radim u Njemackoj i ako mi sef jednog dana kaze da se moram cijepiti, odgovor ce biti REZOLUTNO NE, bez obzira koje cjepivo ce biti ponudjeno i bez obzira na mozebitni otkaz! Zdravlje i zivot su samo jedni, poslova ce biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije