Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostanite doma

Dobili čudan set vježbi: vaterpolisti plivaju na suhom

Vaterpolisti vježbaju kod kuće
Foto: Youtube/HVS
1/2
09.04.2020.
u 12:25

Vježbe su namijenjene aktivnim vaterpolisti(ca)ma svih dobnih uzrasta kao i široj zainteresiranoj sportskoj javnosti, dakle i rekreativcima

Kako se kriza izazvana pandemijom koronavirusom oduljila, u Hrvatskom su vaterpolskom savezu odlučili da igračima, uz prijašnje upute, ponude i video s vježbama.

Na suhom, naravno, jer bazeni su već danima zatvoreni.

>> Pogledajte video:

Set vježbi za jačanje lokomotornog sustava izradio je HVS-ov stručni tim predvođen Perom Kuterovcem i Kristianom Hrbićem, objavljen je na YouTubeu (https://www.youtube.com/channel/UCLp7IAftnwcImlzZmR4aduw), i bit će osvježavan utorkom i petkom kroz sljedećih mjesec dana.

Vježbe su namijenjene aktivnim vaterpolisti(ca)ma svih dobnih uzrasta kao i široj zainteresiranoj sportskoj javnosti, dakle i rekreativcima.

Pa, ako želite imati kondiciju kakvom se mogu pohvaliti uvijek spremni vaterpolisti, prionite poslu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije