Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

Doan zabio dva gola u 14 sekundi za pobjedu Coyotesa

Shane Doan
Reuters/PIXSELL
23.12.2015.
u 11:41

Dallas Starsi su sinoć ostvarili svoju treću uzastopnu pobjedu nad Chicago Bullsima. Slavili su sa 4-0, a golove su zabili Jason Spezza, Patrick Sharp, Colton Sceviour i Mattias Janmark

Arizona Coyotes su sinoć sa 3-2 pobijedili Toronto Maple Leafse, a u tom im je pomogao Shane Doan koji je u 14 sekundi zabio dva gola.  

Iako nije izjednačio rekord dva najbrže postignuta pogotka iz 1995. kada je Deron Quint zabio dva gola u razmaku od četiri sekunde, ipak je pridonio slavlju svoje momčadi i na kraju je asistirao Connoru Murphyju za pobjednički gol Arizone. 

James van Riemsdyk je u prvoj trećini doveo Maple Leafse u vodstvo, a onda je sedam sekundi kasnije Doan zabio svoj prvi gol. Drugi gol za Toronto zabio je Nazem Kadri. Vratar Arizone Louis Domingue je imao 37 obrana, dok je Jonathan Bernier obranio 23 udarca prema vratima Toronta.

Mats Zuccarello je power play golom u produžetku donio pobjedu New York Rangersima od 3-2 nad Anaheim Ducksima kojom su prekinuli niz od tri poraza.  Centar Rangersa Derick Brassard je asistirao kod pobjedničkog gola i zabio je druga dva za New York. Vratar Rangersa Henrik Lundqvist je utakmicu završio sa 17 obrana. Strijelci za Anaheim bili su Corey Perry i Rickard Rakell.

Brandon Pirri i Aleksander Barkov su bili efikasni u izvođenju kaznenih udaraca i tako osigurali pobjedu Florida Panthersa od 2-1 nad Ottawa Senatorsima. To je peta uzastopna pobjeda Floride.
Vratar Ottawe Craig Anderson je imao 39 obrana, dok je Roberto Luongo zaustavio 15 udaraca prema vratima Floride. Gol u regularnom dijelu utakmice za Pantherse zabio je Corban Knight, a za Ottawu Mark Stone.

Dallas Starsi su sinoć ostvarili svoju treću uzastopnu pobjedu nad Chicago Bullsima. Slavili su sa 4-0, a golove su zabili Jason Spezza, Patrick Sharp, Colton Sceviour i Mattias Janmark. Vratar Antti Niemi je upisao 20 obrana u svom trećem shutoutu ove sezone.

>>Colorado zaustavljen, Washington nastavio niz

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije