Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRE VIJESTI

Do jučer su ga pljuvali, a sada im je začepio usta! Navijači neočekivano hvale vatrenog

Vatreni
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/5
17.01.2020.
u 13:41

Nadamo se da će Ante nastaviti s dobrim predstavama. To bi mnogo značilo i za vatrene koje čeka Europsko prvenstvo

Ante Rebić na ljeto je napustio Eintracht i Njemačku, gdje je blistao na nogometnom terenu te je prešao u posrnulog talijanskog diva Milan.

Svoju sreću u Milanu zasad nije pronašao, a veliko je pitanje i hoće li jer su talijanski mediji počeli nagađati da njegov klub gleda kako ga bezbolno vratiti u Eintracht s posudbe. Navijači Eintrachta ne bi imali ništa protiv ako je suditi po njihovim komentarima na Twitteru gdje se čak pojavila i oznaka #freeAnte (Oslobodite Antu).

– Bilo bi mi drago kada bi se ovo dogodilo. Andre Silva bi nestao, vratio bi se Rebić. Želimo našeg Antu natrag! – poručio je jedan navijač. 

Navijači Milana do nedavno su bili veliki zastupnici ideje da se Rebić vrati u Njemačku, ali izgleda kako im je naš napadač samo jednom utakmicom promijenio mišljenje

– Zaboravite na Piateka, Rebića i ostale klaune. Sve će na svojim leđima morati nositi Ibrahimović.

– Nazvat ću 911, ne sjećam se kad sam zadnji put vidio Rebića.  

– Milan troši mnogo novca na loše igrače, pogledajte samo Rebića.

Navedena tri komentara samo su neki od loših komentara na račun našeg napadača još prije tri dana. 

A nakon utakmice protiv SPALA u kupu u kojem je Milan slavio s 3:0, a Ante odigrao cijeli susret, navijači crveno-crnih brzo su promijenili mišljenje. Rebić je odigrao dobro i tako pokazao da ima još mjesta za njega u Italiji. Ovo su samo neki od njihovih komentara.

– Hrvatski reprezentativac Ante Rebić napokon je dobio priliku od prve minute i na terenu je proveo cijeli susret

– Rebić je pokazao da može igrati bolje od Hakana i Susa. Rebić umjesto Calhanoglua, a Krunić umjesto Kessieja

– Zašto još uvijek vidim Hakana u prvoj momčadi? Rebić zaslužuje to mjesto više od njega

Sve komentare navijača možete pogledati ovdje, a nadamo se da će Ante nastaviti s dobrim predstavama. To bi mnogo značilo i za vatrene koje čeka Europsko prvenstvo

>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih za EURO 2020. 

Ključne riječi

Komentara 11

KA
kajinx
14:25 17.01.2020.

Zar vam nisam rekao! Ante, svi smo za te!

NI
Nini istrijan
14:58 17.01.2020.

Ja sam po dolasku Ibre u Milan napisao da je ovo prilika Rebicu da pokaze svoj veliki talenat.Njemu treba samo malo vise pouzdanja i igraca koji ga tjera da pruzi ono najbolje od sebe a to je Ibrahimovic.Pogledajte samo kakoo je Leao zivnuo i poboljsao svoju igru i ja ocekujem da ce napadacki trio bit Leao,Ibrahimovic i Rebic. Piatek je dobar ali on ne zeli biti u sjenci Ibre i najvjerojatnije ce otici iz Milana(glasine govore o prelasku u Bolognu?).

ER
EroK
18:25 17.01.2020.

Uz Ibru, Antu još jedan Vatreni i Milano bi opet bio onaj stari!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije