Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PRESTAJU RASPRAVE

Do bizarnog pogotka nije trebalo doći! Vratar Hajduka nije smio biti na terenu

Hajduk - Lokomotiva
Foto: Screenshot/HNTV
1/6
27.10.2019.
u 12:05

Vratar domaćih Josip Posavec loše je procijenio dubinsku loptu za Mateusa Limu Cruza i primio loptu, kako se čini, izvan šesnaesterca

Hajduk je svladao Slaven Belupo s 2:0 na Poljudu u sklopu 13. kola HNL-a, a susret je obilježila nikad viđena situacija na našim terenima o kojoj se i dalje vode rasprave. 

U 74. minuti Hajduk je povisio preko Juranovića, a taj pogodak zaista je bio čudan. Vratar Hajduka Josip Posavec loše je dodao loptu rukom, a do nje je brzo došao igrač koprivničke momčadi Glavčić koji je pucao prema praznim vratima Hajduka. Lopta je udarila u stativu nakon dodira Posavca, a vratar Hajduka se bacio u vrata i protresao mrežu te je izgledalo kao da je bio pogodak.  Ipak, lopta nikad nije prošla crtu, a optička varka dobro je prevarila igrače gostiju koji su krenuli slaviti pogodak! 

Vratar Ježina čak je otišao do vlastite klupe kako bi proslao 'fantomski' pogodak, a manjak koncentracije protivnika iskoristili su brzo splitski igrački koji su na prazna vrata gostiju krenuli po povećanje vodstva. Ježina se trudio stići, ali Juranović se već našao pred vratima i poslao loptu u nebranjenu mrežu za konačnih 2:0. 

Ipak, mnogi smatraju kako do tog pogotka nije trebalo ni doći

Naime, u prvom poluvremenu, u 30. minuti dogodila se situacija koja je mogla promijeniti cijeli tijek susreta. 

Već spomenuti vratar domaćih Josip Posavec loše je procijenio dubinsku loptu za Mateusa Limu Cruza i primio loptu, kako se čini, izvan šesnaesterca.

Žalili su se igrači Slavena, ponajviše Lima koji je to vidio iz prve ruke, no sudac Dario Bel iz Osijeka nije vidio da je bilo kontakta lopte s rukom izvan šesnaesterca. U slučaju suprotne odluke, Bel bi trebao dati izravan crveni karton vrataru Hajduka i dosuditi slobodni udarac za protivnika, a tada bismo vjerojatno ostali uskraćenu za jednu od najčudnijih scena u povijesti HNL-a o kojoj su se raspisali i svjetski mediji

Spornu situaciju možete pogledati OVDJE na 1:45 minuta.

>>> Pogledajte što je za Večernji TV rekao Bruno Petković

 

Ključne riječi

Komentara 27

PA
pappmisi
12:26 27.10.2019.

Torcida hoće li doći do prosvjeda na Rivi , protiv sudacke organizacije !!!??? Ocigledno je Posavec igrao rukom , i sledi crveni karton ali sudac to ne Vidi !!!!

AC
acer
13:05 27.10.2019.

Ta dječurlija koja igra za Slaven Belupo je definitivno zaslužila ispadanje iz 1. lige. Neshvatljivo je da neki profesionalci mogu ići slaviti navodni gol zato što se zatresla mreža.

RM
ruzica_mario
12:27 27.10.2019.

kad je u njihovu korist,onda ni traga ni glasa od njih...sad nije ukralo i privarilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije