Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogled

Do 2013. trčat će se i štafeta ponosnom plavom vođi

mamić, ljetovanje
Nino Strmotić
01.09.2009.
u 10:01

Već vidimo. Božić 2013. godine. Tamo neki Auxerre po stoti je put "izvadio dušu" navijačima plavih, ali domjenak u Maksimirskoj 128 svečaniji je nego ikad...

Po peti put dodjeljuje se "Ponos Dinama", nagrada za najboljeg klupskog djelatnika, a izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić već je skupio četiri kipića u vitrini. Klupski glasnogovornik, znojna čela i drhtava glasa, čita nominacije, a na velikom ekranu, kao na dodjeli Oscara, tri lica – Zdravko, Zoki i tužni Vrba, da upotpuni broj.

“I nagradu osvaja... Zdravko Mamić!”

Prolama se pljesak 200 Dinamovih zaposlenika i povici:

“Zasluženo! Živio!”

Nije se graja ni stišala, a u Plavi salon utrčava kuharičin sin i predaje dobrom vođi staklenu statuu kao štafetu sa željama da još dugo vodi plavi brod.

- Hvala vam, zaista to nisam očekivao!

Da, Mamić zaista nije imao pojma, sve se odigralo spontano kao i sada kada je, kao, staklena statua još na staklenim nogama.

U Dinamu kažu da će se tek odlučiti hoće li biti nagrade "Plavi ponos" i tko će je osvojiti. A Propadalo već odavno ima narudžbu za kipić. Namijenjen Dinamovu “propadalu”.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar lastan
lastan
11:34 01.10.2009.

Ako nemate pametnije stvari za popuniti prostor onda nam ne morate nuditi ovakve umotvorine, stvarno idiotarija.Bolje da ste stavili neku sliku - u stilu \" stigao je listopad i lišće je počelo padati\"

VA
valsimot53
18:13 28.09.2011.

zasto bi bila id*******? pa nas jedini, najpametniji, najposteniji, najljepsi.....izvrsni predsjednik ne zasluzuje nista manje nego da mu se oduzimo na taj nacin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije