Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMJENA NA TRONU?

Đoković: Nadal je najbolji, ali ću se boriti za prvo mjesto

Rafael Nadal Novak Đoković
Reuters/Pixsell
29.09.2013.
u 12:27

- Dokle god imam šanse borit ću se za broj jedan. Nadal je bez sumnje najbolji igrač ove sezone. Ja sam imao uspone i padove, ali mislim da sam imao dobru sezonu - kaže Đoković.

Novak Đoković nedavno je proslavio 100 tjedana na vrhu ATP ljestvice, ali bi njegovoj vladavini uskoro mogao doći kraj. Rafael Nadal ga već na turniru u Pekingu može skinuti s trona.

- Dokle god imam šanse borit ću se za broj jedan. Nadal je bez sumnje najbolji igrač ove sezone. Ja sam imao uspone i padove, ali mislim da sam imao dobru sezonu.

Đoković je tri puta osvojio Peking, a ove godine u prvom kolu igra protiv Čeha Lukaša Rosola.

- Ovaj ću se tjedan koncentrirati na turnir u Pekingu gdje imam dobre rezultate - rekao je srbijanski tenisač.

>> Gulbis: Đoković me živcira, slava mu je udarila u glavu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije