Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE NIJE SLOBODAN

Djevojke, imamo lošu vijest: Muškarac za kojim uzdišete otkrio tko je njegova nova ljubav

Can Yaman
https://www.instagram.com/canyaman/
05.02.2021.
u 09:18

Yaman je inače na glasu kao jedan od najpoželjnijih muškaraca svijeta, tepaju mu riječima da je turski Jason Momoa, a zanimljivost kaže da će tumačiti glavnu ulogu u novoj verziji popularne talijanske TV serije Sandokan

Can Yaman, turski glumac za kojim uzdišu i brojne Hrvatice otkako ga prate u humorističnoj seriji Sanjalica, potvrdio je na svom profilu da se upustio u vezu s prelijepom Talijankom Dilettom Leottom, djevojkom koju često časte  titulom najljepše sportske novinarke svijeta.

Yaman je u četvrtak objavio njihovu prvu zajedničku fotografiju na svom profilu na Instagramu, a potpisao ju je kratko i jasno: opasan smo par.

Can Yaman
1/23

Turčin (31) je nedugo potom isključio komentare, ali je svakome upalo u oko da je objavu lajkom označila njegova nova ljepša polovica, koju su talijanski mediji prije samo dva tjedna optužili da potajno ljubuje sa slavnim nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem.

Naime, tjednik Oggi je ustvrdio da je Leotta uz Šveđanina dočekala novu godinu, ali čak i da je tome bilo tako, sada se čini da je turski glumac ipak taj koji je pobijedio u utrci za njezinim srcem.

Yaman je inače na glasu kao jedan od najpoželjnijih muškaraca svijeta, tepaju mu riječima da je turski Jason Momoa, a zanimljivost kaže da će tumačiti glavnu ulogu u novoj verziji popularne talijanske TV serije Sandokan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Ključne riječi

Komentara 4

LI
liliZG
16:17 05.02.2021.

Zašto se ovaj članak nalazi pod sport?????da li je dotični muškarac sportaš i ako je , kojeg to ono sporta?????

FE
ferreyra
02:03 06.02.2021.

Bugarski travestiti iz plovdiva su ipak par stepenica više od yamana turčina

AP
apathylolz
20:13 05.02.2021.

Vl i sport... Veze s mozgom nema...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije