Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U borbi protiv korone

Djevojka slavnog nogometaša otkrila sjajnu vijest i demantirala medije

Paulo Dybala
Foto: Instagram/Paulo Dybala
30.04.2020.
u 14:45

Paulo se još nije testirao. Ne znam otkud takve informacije? Sve smo obavijestili kada su naši nalazi bili pozitivni i svima ćemo javiti kada njegov test bude negativan - kazala je Dybalina djevojka

Medijima je u srijedu prostrujala vijest kako je mlada Juventusova zvijezda ponovno pozitivna na koronavirus.

Argentinac Paulo Dybala se navodno ponovno testirao, a nalazi su četvrti put u posljednjih 40 njegov bili pozitivni.

U međuvremenu se javila njegova djevojka Oriana Sabatini i demantirala tu vijest ističući kako se njezin dečko uopće nije testirao.

- Paulo se još nije testirao. Ne znam otkud takve informacije? Sve smo obavijestili kada su naši nalazi bili pozitivni i svima ćemo javiti kada njegov test bude negativan - kazala je Dybalina djevojka i dodala:

- Moj nalaz je bio negativan.

Kod trojice Juventusovih igrača bio je potvrđen koronavirus. Daniele Rugani i Blaise Matuidi uspješno su se oporavili, uskoro se čeka da i nalaz Paula Dybale bude negativan.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar BettyBU97
BettyBU97
12:51 01.05.2020.

w︆︅w­︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅­︆e­­­­x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅­u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije