Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snažne riječi

Mihajlović joj platio operaciju i spasio život, ona mu poslala emotivnu poruku

siniša mihajlović
Foto: Emmevi Photo/Milestone Media/PIXSELL
1/5
15.07.2019.
u 20:39

Sada se javila djevojka iz Srbije kojoj je Mihajlović uplatio novac za operaciju srca.  Nikolina Radunović je zahvaljujući toj operaciji ostala živa

Siniša Mihajlović boluje od leukemije. Srpski trener će u utorak u bolonjskoj bolnici krenuti s prvom terapijom. Mihajlović ostaje trener Bologne iako dobar dio predsezone neće biti uz momčad.

Naime, treninge će voditi iz sobe putem videoporuka. Poruke podrške stižu mu sa svih strana. Srpski trener često pomaže onima kojima je potrebna pomoć.

Sada se javila djevojka iz Srbije kojoj je Mihajlović uplatio novac za operaciju srca. Podgoričanka Nikolina Radunović je zahvaljujući toj operaciji ostala živa. 

Nikolina mu je poslala vrlo emotivnu poruku u kojoj mu je izrazila ljubav i podršku u borbi protiv opake bolest.

'Jutro, 13. srpanj 2019. godine... Prva vijest koju čitam vezana je za Sinišu Mihajlovića - ‘Bolestan je', kažu, ‘vodi životnu borbu'. Moj Siniša? Siniša, čija fotografija zauzima naslovni ekran mog telefona? Taj Siniša, Mihajlović Siniša - čovjek, nogometaš, dobrotvor, otac, muž i veličina u svakom pogledu.

'Prije 19 godina, omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, da osjećam, želim, volim - a tebe možda i ponajviše.'

'Voljela bih da ti mogu pomoći, kao što si ti meni pomogao. Voljela bih da ti mogu doći u posjetu, kako si ti to činio. Ali ne mogu. Moja jedina pomoć će biti u molitvama - za još jednu tvoju pobjedu. Molit ću se Bogu, u kojeg oboje vjerujemo...' 

'U nadi da te neće uskratiti za svoju milost... U nadi da neće zaboraviti tvoju velikodušnost i da će ti pružiti ruku isto kao što si je ti pružao tisućama ljudi za svojih 50 godina',  napisala je Nikolina na Facebooku.

I Mihajlovićeva supruga Talijanka Arianna na Instagramu je objavila snažnu poruku:

'Snage imamo mnogo, ali s vašom ljubavi postajemo nepobjedivi! Hvala vam svima od srca'.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:24 15.07.2019.

I Arkan bi mu poslal tople rikeci podrske da je ziv. I ostali njegovi filantropski prijatelji. Seselj prvi.

CR
croban1111
21:03 15.07.2019.

Ceo svet na nogama, svet grca, da o regiji ne pričamo.Tko će ovu sapunicu da preživi.Od čekanja sljedećeg nastavka serijala, prosto ne mogu da zaspem.Dajte.Dajte nove nastavke.Koliko stoji pretplata?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije