Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmara na Ibizi

Djevojci koja je prekinula finale nakon ove fotografije opet ugašen Instagram

Utrčala na teren
Foto: Pixsell/Reuters
1/7
06.06.2019.
u 08:07

Uspjela je vratiti profil na Instagramu na kojem trenutačno ima 2,7 milijuna pratitelja čiji broj svakodnevno raste.

Upadom na teren i prekidom finalne utakmice Lige prvaka Liverpool - Tottenham (2:0), 23-godišnja Kinsey Wolanski postala je popularna preko noći.

Na društvenim mrežama je u tren oka dobila tri milijuna novih fanova, ali je onda Instagram blokirao njen profil.

Utrčala na teren
1/13

Uspjela je vratiti profil na kojem trenutačno ima 2,7 milijuna pratitelja čiji broj svakodnevno raste, ali je jutros ponovno ugašen.

Lijepa plavuša je djevojka YouTube zvijezde Vitalija Zdoroveckija. Rus je jako popularan na internetu te ga zovu 'kraljem prankova'.

Vitalij je bio u Zagrebu, ispred Remetinca, te okačio Dinamov šal na retrovizor automobila koji je vozio Ivu Sanadera iz pritvora. Potom se popeo na krov automobila i pozirao.

– Jedva te čekam oženiti – javno je poručio Vitalij, ponosan na sve što je njegova izabranica napravila na finalu Lige prvaka u Madrid.

Atraktivna Kinsey trenutačno je na Ibizi, gdje hvata boju za ljeto, a svoje je fanove počastila vrućom fotografijom. Nakon ove objave opet je blokiran njezin profil.

Foto: Screenshot/Instagram
>> Nastup seksi plesačica na košarkaškoj utakmici pogledajte u videu na vrhu teksta

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
18:35 06.06.2019.

KGK ista KSW ????!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije