Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBIO REPREZENTACIJU

VIDEO Djevojka Ćalete-Cara pohvalila se luksuznom večerom! 'Kad naiđemo na Hrvata'

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car
Foto: Instagram/adrianadurdevic
1/2
20.08.2019.
u 19:37

Izgleda kako našeg stopera ovo nepozivanje neće previše pogoditi, a čini se i da se dovoljno odmorio uoči početka sezone jer se njegova djevojka Adriana Đurđević na Instagramu pohvalila kako je sa svojim partnerom u Londonu

Već smo pisali o nepozivanju Duje Ćalete-Cara u reprezentaciju od strane izbornika Zlatka Dalića. Stoper Marseillea u prošloj akciji A-vrste ostao je na klupi i protiv Walesa i protiv Tunisa.

Ovo nepozivanje možda je i kazna (zaslužena!) što se Duje nije odazvao pozivu U-21 reprezentacije za Europsko prvenstvo, objašnjavajući to željom kluba da ga ima odmornog na početku priprema. Opširnije o stvarnim razlozima otkazivanja pročitajte ovdje.

>>> Pogledajte snimku iz skupocjenog restorana

Izgleda kako našeg stopera ovo nepozivanje neće previše pogoditi, a čini se i da se dovoljno odmorio uoči početka sezone jer se njegova djevojka Adriana Đurđević na Instagramu pohvalila kako je sa svojim partnerom u Londonu, a objavila je i Instagram story iz luksuznog japanskog restorana Nobi

Uz opis videa napisala je 'Kad naiđemo na Hrvata', ali nije otkrila o kome se radi. 

>>> Pogledajte kako izgleda VAR na Maksimiru

Komentara 4

Avatar Tippler
Tippler
00:17 21.08.2019.

Drži ti njega dobro i egzistencija ti je zagarantirana, hebeš pravo i struku ...

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
23:36 23.08.2019.

P.S. Bi i svi drugi kao ti......ali nemogu eadi love a i da imaju i love ..neznaju ..zavidni kibici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije