Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Školski zadatak

Dječak u pismu Kloppu tražio da izgubi, Nijemac oduševio odgovorom

Jurgen Klopp
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/3
21.02.2020.
u 13:21

Dječakov otac bio je iznenađen kada je ugledao pismo koje je potpisao Jurgen Klopp

Desetogodišnji Daragh Curley veliki je navijač Manchester Uniteda. Nedavno su u školi imali zadatak napisati pismo, a mali Daragh odlučio je pisati Liverpoolovom menadžeru Jurgenu Kloppu.

Unitedov navijač tražio je od njemačkog stručnjaka da njegov Liverpool izgubi utakmicu. Želja mu je da momčad s Anfielda ne osvoji naslov engleskog prvaka na koji klub čeka od 1990. godine.

Jurgen Klopp
1/7

Redsima se ove sezone smiješi prvi naslov u Premijer ligi koja se igra od 1992. godine.

'Dragi Jurgen Klopp. Zovem se Daragh i imam deset godina, navijač sam Manchester Uniteda.

Liverpool pobjeđuje previše utakmica. Pobijedite li još devet utakmica, ostvarit ćete najbolji niz bez poraza u povijesti engleskog nogometa. Zbog toga je tužno biti Unitedov navijač.

Molim vas da Liverpool izgubi sljedeću utakmicu, pustite suparničku momčad da zabije gol. Nadam se da sam vas uvjerio da ne osvojite prvenstvo i nikad više ne pobijedite', napisao je mali Unitedov navijač iz County Donegala. 

Nekoliko dana kasnije stigao je odgovor. Dječakov otac bio je iznenađen kada je ugledao pismo koje je potpisao Jurgen Klopp.

- Supruga Tricia bila je u pošti i rekli su joj da je došlo pismo za Daragha Curleya. A kada je sina pitala tko bi mu to mogao pisati, on je odgovorio: 'Oh, pa to je Jurgen Klopp'. I zaista je bio Jurgen Klopp - rekao je dječakov otac.

Odgovor Liverpoolova trenera oduševilo je sve ljubitelje nogometa.

'Dragi Daragh, hvala ti što si mi pisao. Znam da mi nisi poželio sreću ili nešto slično, ali uvijek je lijepo čuti mladog zaljubljenika u nogomet. Nažalost, ovom prilikom ne mogu u potpunosti ispuniti vašu želju. Koliko god želiš da Liverpool izgubi, moj je posao učiniti sve što mogu kako bih Liverpoolu pomogao da pobijedi. Postoje milijuni ljudi širom svijeta koji to žele i ja ih ne želim iznevjeriti. 

Srećom po tebe, gubili smo utakmice u prošlosti, a gubit ćemo ih i u budućnosti. To je nogomet. Znam da kad imate 10 godina mislite da će stvari zauvijek ostati kakve su sada, ali ja ti kao 52-godišnjak mogu reći da to definitivno nije slučaj. Jednu stvar ti mogu reći koja se neće promijeniti - tvoja strast prema nogometu i ljubav prema klubu. Manchester United je sretan što te ima. 

Nadam se da ako mi budemo dovoljno sretni i osvojimo neke trofeje, ti nećeš biti toliko tužan. Naši klubovi su veliki rivali, ali se i puno poštujemo. To je za mene sve što nogomet treba biti', piše u pismu Jurgen Klopp.

>> Pogledajte video: BBB dobili bitku, na Valenentinovo vraćeno ime Dinamo

Ključne riječi

Komentara 8

ER
EroK
17:12 21.02.2020.

Jurgen Klopp je napravio vrlo lijepu gestu i vrlo lijepo odgovorio mladom navijaču! Bravo Mr. J. Klopp! A sa ovakvim trenerom Liverpool osvaja PREMIER LEAGUE i još puno toga!

LI
liliZG
16:16 21.02.2020.

Lijepo.

Avatar Idler
Idler
18:00 21.02.2020.

Nevjerojatno, saka čast !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije