Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mediji ga otpisuju

Dižu li u Madridu ruke od Hrvata?

Foto: UESyndication/PIXSELL
1/5
07.12.2018.
u 11:41

Novinari Marce nagađaju da će čelnici Atletica u siječnju pokušati dovesti uzdanicu Celte

Tek što je operiran Diego Costa, a prvi je ''bombarder'' Atletica napokon ovih dana riješio problem sa stopalom, španjolski se mediji zabavljaju nagađanjem tko će predvoditi napad madridskog kluba sljedećih mjeseci.

Marca je u petak objavila članak u kojem je izrazila sumnju da će to biti Nikola Kalinić, 30-godišnji Hrvat, koji je na stadion Wanda Metropolitano stigao tek ljetos iz Milana za otprilike 14 milijuna eura.

Novinari tog španjolskog lista vjeruju da će Atletico u siječnju pokušati dovesti Maxija Gomeza, 22-godišnjeg napadača Celte, čije su blistave igre već upale u oko menadžerima engleskih klubova.

Celta je navodno odbila nekoliko ponuda s Otoka, a mogla bi i Atleticovu, jer se momčadi iz Viga ne žuri budući da tek mora osigurati nastupe u Primeri sljedeće sezone.

Atletico se, uz to, nalazi i u financijskim nevoljama jer na plaće igrača već troši koliko smije (293 milijuna eura), pa novinari Marce ističu da bi u slučaju Gomezova eventualnog transfera netko morao napustiti klub.

Jasno, kao opcije izdvajaju upravo Nikolu Kalinića, ali i Gelsona Martinsa, krilnoga igrača kojem također ne cvjetaju ruže otkako je ljetos stigao iz Sportinga.

Kalinić je u srijedu u kup utakmici protiv niželigaša Sant Andreua napokon upisao prvi pogodak za Atletico i ispred njega je još tek nekoliko prigoda da se nametne treneru Diegu Simeoneu kao alternativa za Costu.

Naime, ispred madridske su momčadi samo četiri utakmice u prosincu, a potom slijedi zimska stanka i "vaganje" uprave kako riješiti problem u špici dok se ne vrati Costa.

Komentara 18

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
12:21 07.12.2018.

U Torcidu može baklje palit

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
12:18 07.12.2018.

Neka se vrati u Hajduk.... tamo pripada moralno i kvalitetom.... a i klima je pogodna za bolove u leđima

IV
ivan968
12:17 07.12.2018.

ne može ni za Hajduka igrati,ko bandera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije