Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bit će kažnjen

Disciplinska komisija HNS-a pokrenula postupak protiv Tonćija Kukoča!

Tonći Kukoč
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
29.12.2014.
u 12:57

"Protekloga vikenda u Splitu je održan tradicionalni humanitarni malonogometni turnir '4 kafića' tijekom kojeg je Kukoč nosio neprimjerenu majicu na kojoj je HNS prozvao mafijom"

Tonći Kukoč, igrač bugarskog CSKA, oduvijek je bio kontroverzan, a njegove izjave ljudima i nisu baš najbolje ''sjedale''. Ipak, mora mu se priznati da je barem bio iskren i bez dlake na jeziku. No, ovih dana odlučio je krenuti korak dalje. Na splitskom turniru "Četiri kafića", na kojem je dobio nagrade za najboljeg strijelca i najboljeg igrača, došao je u majici na kojoj je HNS prozvao mafijom.

– Nije to samo moja poruka, to je poruka pola milijuna Hrvata Hrvatskom nogometnom savezu, pojasnio je Kukoč, a zbog svega bi mogao biti kažnjen. Naime, HNS je protiv njega pokrenuo disciplinski postupak.

"Protekloga vikenda u Splitu je održan tradicionalni humanitarni malonogometni turnir "4 kafića" tijekom kojeg je Kukoč nosio neprimjerenu majicu na kojoj je HNS prozvao mafijom. Zbog takvog vrijeđanja Hrvatskog nogometnog saveza, protiv Tonćija Kukoča pokrenut je disciplinski postupak", stoji na službenim stranicama HNS-a.

>>Kukoč: Kovač me mora pozvati, a ovu poruku HNS-u poslalo bi pola milijuna Hrvata

>>Tonći Kukoč u proslavi pobjede HNS prozvao mafijom i osvojio Splićane

Komentara 13

IS
istina00
13:29 29.12.2014.

za ovakve primitivne ispade nabijene mržnjom treba ga rigorozno kazniti!

MA
Magnificus
13:31 29.12.2014.

on istupa u ime 500.000 navijača?!? lik nije pri sebi :-P

DA
darkog
13:31 29.12.2014.

tonči bi morao znati da u Hrvatskoj živi 4.500.000 ljudi i da čak i da je sa svojom brojkom od 500.000 u prvu to je jedva 10% ljudi. Azbog čega bi to njega Kovač morao pozvati. Zato jer je na nekakvom malonogometnom turnirčiću prvi strijelac koji igra u trećerazrednom europskom klubu. Prepotencija i ego do neba bez trunke objektivne rijednosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije