Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajna sezona

Dirnuo u osinje gnijezdo: Vlašićeva izjava razljutila Evertonove navijače

Nikola Vlašić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
23.10.2018.
u 17:18

Liverpool će ove sezone osvojiti Ligu prvaka, lani su bili u finalu, a sad su još i jači. Među kandidatima su još Manchester City, Barcelona, Juventus i madridski Real - rekao je Vlašića

Nikola Vlašić je ovog ljeta iz Evertona stigao na posudbu u CSKA. Mladi hrvatski reprezentativac odlično se uklopio u novu sredinu te igra sjajno u dresu moskovskog kluba.

Vlašić je u razgovoru za Gazzettu dello Sport nahvalio Liverpool te razljutio navijače plavih. Naime, Everton i Liverpool su veliki gradski suparnici.

>> Pogledajte video: Vlašićev preporod u Moskvi

- Liverpool će ove sezone osvojiti Ligu prvaka, lani su bili u finalu, a sad su još i jači. Među kandidatima su još Manchester City, Barcelona, Juventus i madridski Real - rekao je Vlašića.

Izjava nije dobro sjela nekim Evertonovim navijačima koji su Nikoli poručili da se ne treba vraćati.

- U engleskoj ligi samo nekoliko momčadi igra zanimljiv nogomet, a to su momčadi koje treniraju stranci Klopp i Guardiola. Ostali menadžeri misle samo na obranu i važna im je snaga, a ja tako ne želim igrati - kazao je Nikola Vlašić i dodao:

- Volio bih jednog dana igrati u španjolskoj ligi. Tamo se igra tehnički nogomet i to mi se jako sviđa. To je  najbolja liga zadnjih deset godina.

>> Pogledajte tko su najskuplje plaćeni hrvatski sportaši

Komentara 4

RI
Rizlman
17:23 23.10.2018.

Što bi ga napadali kad sve što je rekao ima smisla. Liverpool ima takvu strukturu momčadi da mu je puno lakše osvojiti ligu prvaka nego englesko prvenstvo, a točno je i ovo što je netočno preneseno, jer je Vlašić rekao da svega 5-6 ekipa u Engleskoj igra ofenzivno a svi ostali na snagu, da je španjolska liga tehnički najzahtevnija ali i da bi njemu jnajbolje odgovarala i da je u Italiji na cjeni iskustvo.

OV
Ovozemaljski
19:36 23.10.2018.

Nikola sretno, probaj ostat normalan čovjek i puno uspijeha u daljnjoj karijeri. U pravo vrime si uteka, jer pitanje je koliko bi danas vrijedio u Naš Hajduk, spasio si se, ostat ćeš u povijesti upisan kao najskuplji igrač Hajduka u povijesti, jer taj klub više nikad neće biti šta je nekad bio, "ubila ga ljubav"

GU
General_U
18:32 23.10.2018.

Psg je nsjizgledniji kandidat za osvajanje lp....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije