Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUIGRAČI I RIVALI

Dirljiva poruka Modrića Rakitiću: Bila je čast igrati s tako velikim igračem

Modrić Rakitić
Daniel Kasap/Pixsell
22.09.2020.
u 22:02

"Osjećaj sjete prati tvoj oproštaj od najdražeg nam dresa, ali bogatstvo emocija koje nas vežu čine nas sretnim jer ćemo o njima zajedno pričati cijelog života."

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić dirljivo se oprostio od dugogodišnjeg kolege iz vatrenih Ivana Rakitića na Instagramu, protiv kojeg je vodio napete dvoboje u okviru El Clasica.

"Sa žaljenjem sam prihvatio tvoje osobno izgovorene mi riječi i odluku o odlasku iz reprezentacije. Istovremeno osjećam veliko zadovoljstvo što smo više od 13 godina dijelili neponovljivu Vatrenu priču. Bila je čast igrati s tako velikim igračem i uz zahvalnost iskazujem ti poštovanje za sve što si učinio za reprezentaciju i hrvatski nogomet." 

Rakitić i Modrić su prema mnogima u veznom redu bili predvodnici hrvatske reprezentacije koja je 2018. na Mundijalu u Rusiji ostvarila povijesno drugo mjesto.

"Osjećaj sjete prati tvoj oproštaj od najdražeg nam dresa, ali bogatstvo emocija koje nas vežu čine nas sretnim jer ćemo o njima zajedno pričati cijelog života."

Ključne riječi

Komentara 5

CG
crna.guja10
22:27 22.09.2020.

Može nam svima biti čast i ponos imati ovakove igrače i ovakove ljude!!!!

SJ
seki.jole
07:29 23.09.2020.

Odluka Raketica potvrduje da je veliki igrac i covjek. Samo veliki igraci znaju kada se treba povuci. Modric? Morao bi se zamisliti da li je vreme da ode kao veliki ili ce na kraju dozivjeti zvizduke i psovke.

RE
RedTree
00:39 23.09.2020.

Džeko, Ronaldo, Messi, Ramos, Modrić, Suarez, Cavani, Lewandovski svi igraju za sve reprezentacije iako nisu više u cvijetu mladosti. Dotle god igraš nogomet na najvišoj razini ne vidim razloga za oproštaje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije