Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVINARI SE PITAJU...

Dio Novakovih ljudi ne nosi maske, Jelena odgovorila zašto!

Roland Garros - Jelena Djokovic
Foto: Zabulon Laurent/ABACA/PIXSELL
1/4
11.10.2020.
u 07:00

Čovjek koji ne nosi masku za to ima dopuštenje od liječnika. Nije sve vezano uz koronu. I ja ju nemam zato što zbog stresa dok gledam Novaka kako igra otežano dišem, poručila je ljutito Jelena

Novak Đoković u nedjelju ide ispisati povijest. U finalu ovosezonskog Roland Garrosa čeka ga drugi reket svijeta - Španjolac Rafael Nadal. Tim će susretom cijelom teniskom svijetu biti ispunjena želja da upravo njih dvojica budu oni koji će na zemlji odlučiti tko je najbolji.

Srpski je tenisač uz manje poteškoće sa 6:3, 6:2, 5:7, 4:6 i 6:1 slavio protiv Grka Tsitsipasa, dok je ranije Nadal izbacio Argentinca Schwartzmana. U slučaju pobjede u nedjelju Nadal će osvojiti svoj 20. Grand Slam naslov čime bi se izjednačio sa Švicarcem Rogerom Federerom na prvom mjestu svih vremena.

Novaku je ova godina podosta čudna. Djelomično je sve krenulo još na Adria Touru kada je pojavom koronavirusa na turniru sve prekinuto, a srpski je tenisač postao glavna meta napada javnosti i 'najneodgovorniji sportaš na svijetu', kako su ga tada znali nazivati. Ispostavilo se da su upravo supružnici Đoković pozitivni na ovu pošast koja je pogodila cijeli globus, no osnovnih se mjera Novakova supruga Jelena i dalje ne želi držati. 

Tako je odlučila gledati svoga supruga malo s maskom, malo bez nje, kao još jedan član Novakovog tima u njezinoj blizini, a ona je to sve opravdala na društvenim mrežama nakon mnogobrojnih upita stranih novinara. 

- Čovjek koji ne nosi masku za to ima dopuštenje od liječnika. Nije sve vezano uz koronu. I ja ju nemam zato što zbog stresa dok gledam Novaka kako igra otežano dišem - poručila je ljutito Jelena američkom novinaru koji je ranije objavio fotografiju na kojoj oni ne nose maske i upitao - zašto je tomu tako. 

Komentara 13

NA
Nadzornik
08:11 11.10.2020.

Ta čerga je bila i u Zadru i širila zarazu

IM
Inmerps mod aZ
07:28 11.10.2020.

Ma jel to opet o Bugarima u ranu zoru

ZW
zweistein
08:56 11.10.2020.

ha ha ha .... ravnozemljaši....antivakseri.....serbi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije