Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE PRIVATIZACIJA

Dino Rađa: Od Šarića ne treba očekivati čuda, nije on Mojsije

Dino Rađa
Filip Brala/PIxsell
21.11.2012.
u 14:40

– Ne trebamo očekivati nekog Abramoviča, nadam se odazivu i onih koji su gledali moju generaciju – rekao je Rađa o privatizaciji KK Splita

Nastavljaju se akcije na Gripama kako bi preoblikovanje Splita uspjelo. Uskoro će 4. krug kupnje dionica koji će biti ključan u uspjehu košarkaškog preoblikovanja, a kada sve završi, negdje u siječnju, koncert će održati Oliver Dragojević, Doris Dragović i Petar Grašo. Od 29. studenog dionice će se moći kupiti i u prostorijama kluba na Gripama, a o žutima je govorio jedan od najboljih igrača u povijesti i donedavni predsjednik Dino Rađa.

 

– Volio bih da iz svega isplivamo neopterećeni, da krenemo u bolju budućnosti. Nadam se da postoji kritična masa emocija kod ljudi, koji će kupiti jednu-dvije dionice (svaka dionica stoji 250 kuna, nap.a.) i tako pomoći da se ova muka Isusova privede kraju. Ne trebamo očekivati nekog Abramoviča, nadam se odazivu i onih koji su gledali moju generaciju – rekao je Rađa.

 

U vrijeme njegova predsjednikovanja Split je pripremio dokumente za preoblikovanje, ali morali su u red.

 

– Politika je u uveliko uvezana. Mi smo imali spremne papire prije Hajduka, ali rečeno nam je da stanemo u red i da Hajduk mora biti prvi. I vidite dokle se sve to skupa razvuklo. Možda je to i bolje, sada možemo naučiti i ne napraviti neke greške koje je Hajduk napravio – kazao je Rađa.

 

Proslavljeni centar na svakoj je utakmici žutih, a često se skine u dres i odradi trening s visokom linijom.

 

– Vuji (Vujčiću, nap.a.) treba skinuti kapu za sve što radi, mi živimo u nerealnoj situaciji, mukte nam igra igrač koji vrijedi milijun eura. Očito je previše rastrgan u obvezama izvan terena, svi mu trebaju pomoći. Očekivao sam da se povući nakon prošle sezone, ali ostao je i zato mu svaka čast. A što se tiče rezultata momčadi, on je više-manje realan, šteta tog domaćeg poraza od Partizana. Ali vidjelo se da su oni za dvije klase iznad nas. Uskoro će doći i neka gostujuća pobjeda, ovaj Split bez problema može biti u sredini ABA lige – rekao je Rađa.

 

Dino je puno puta na treningu vidio Darija Šarića.

– Sve je već rečeno o njegovu talentu, a neigranje i neizvjesnost otegotni su faktor koji će utjecati na njega. Treba mu vremena da uđe u ritam igranja. Ne treba očekivati čuda, nije on Mojsije, on je momak od 18 godina... Vidim na treningu da ima zdravu glavu i da hoće raditi i to je s njegove strane najvažnije – zaključio je Rađa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije