Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLENN NYBERG

Dinamu protiv Genka sudi mladić kojeg hrvatski prvak ima u dobrom sjećanju

Reuters
23.11.2021.
u 13:53

Sudio je i mladoj momčadi Dinama u četvrtfinalu juniorske Lige prvaka u Nyonu u kolovozu 2020. protiv Benfice.

Utakmicu petog kola H skupine Europske lige između Dinama i Genka u četvrtak na stadionu Maksimir vodit će švedski sudac Glenn Nyberg (33).

Nyberg se suđenjem počeo baviti 2008. godine, pet godina kasnije debitirao je u švedskom prvenstvu, a međunarodni sudac Fife je od 2016.

Ove sezone je već sudio Dinamu i to protiv Omonije u uzvratnom susretu 2. pretkola Lige prvaka

Plavi su u Nikoziji pobijedili 1:0 potvrdivši 2:0 iz prve utakmice te prošli u 3. pretkolo Lige prvaka, gdje ih je čekala varšavska Legija.

Sudio je i mladoj momčadi Dinama u četvrtfinalu juniorske Lige prvaka u Nyonu u kolovozu 2020. protiv Benfice.

Dinamo je poveo u 16. minuti kada je zabio Karrica, ali je Benfica uspjela okrenuti utakmicu. U 37. minuti izjednačio je Henrique Araujo, da bi Goncalo Ramos s dva gola (53, 59) odveo svoju momčad u polufinale.

Nyberg je u završnici susreta isključio dva igrača Dinama. Prvo je u 90. minuti isključen vratar Renato Josipović nakon udaranja Benficinog igrača, a u trećoj minuti nadoknade i Niko Janković.

Ove sezone Šveđanin je sudio dvoboj Europske lige između Brage i Ludogoreca (4:2), te u Konferencijskoj ligi susret Rome i CSKA (3:1).

Dva kola prije kraja u skupini H vodi West Ham sa 10 bodova, Dinamo na drugom mjestu ima šest, treći je Genk sa četiri boda, dok je Rapid posljednji s tri boda.

U četvrtak se sastaju Dinamo i Genk, te Rapid i West Ham, dok će u zadnjem kolu igrati West Ham i Dinamo, te Genk i Rapid.

Pobjednik skupine ide direktno u osminu finala Europske lige, drugoplasirani ide u play-off za plasman u osminu finala, dok treći ide u play-off za plasman u osminu finala Konferencijske lige.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije