Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKUSNI FRANCUZ

Dinamu će protiv West Hama pravdu dijeliti sudac kojeg plavi pamte po lijepim trenucima

Budimpešta: Uzvratna utakmica 3. pretkola Lige prvaka između Ferencvarosa i Dinama
Slavko Midzor/PIXSELL
16.09.2021.
u 16:09

On je bio sudac u trećem pretkolu Lige prvaka prije tri godine kada su plavi u Budimpešti upisali 4:0 pobjedu pogocima Ademija, Petkovića, Olma i Gojaka.

Susret Dinama i West Hama sudit će 44-godišnji Ruddy Buquet. Francuz je već sudio Dinamu i plavi ga pamte po dobru.

Naime, on je bio sudac u trećem pretkolu Lige prvaka prije dvije godine kada su plavi u Budimpešti upisali 4:0 pobjedu nad Ferencvarošem pogocima Ademija, Petkovića, Olma i Gojaka.

Sudio je i našoj reprezentaciji, u susretu u kojem je Hrvatska s 1:0 slavila u Finskoj 2016. te godinu dana prije kada je kod Azerbajdžana bilo 0:0.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije