Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na meti

Dinamovog veznjaka prate europski velikani

Dinamo - Fenerbahce
Foto: Sanjin Strukić/Marko Prpić/PIXSELL
22.09.2018.
u 11:42

Pogodak Feneru posvetit ću svom prijatelju Josipu, na dan utakmice bio mu je rođendan – kazao je Olmo

Dani Olmo jedan je od važnijih Dinamovih igrača ove sezone. Trener Nenada Bjelica povjerio mu je veliku zadaću te je uz Izeta Hajrovića glavni kreator igre momčadi plavih.

Sjajna igra početkom sezone u kvalifikacijskim utakmicama za Ligu prvaka te na premijeri u Europskoj ligi protiv Fenerbahçea istaknule 20-godišnjeg Dinamovog ofenzivnog veznjaka u prvi plan.

>> Pogledajte što kaže Dani Olmo nakon Dinamovog trijumfa protiv Fenera

"Mnogi veliki europski klubovi prate Barcino dijete. Njegov talent zamijetili su Liverpool, dortmundska Borussija i Milan", piše Marca.

"Logično je da njegova igra prelazi hrvatske granice. Nominiran je za nagradu 'Golden boy' koja se dodjeljuje najboljem europskom mladom igraču."

Dinamo je pobijedio Fenerbahçe s 4:1, a Olmo je zabio četvrti pogodak.

– Lijepo je kad zabijaš, a još ljepše kad zabiješ pred punim Maksimirom, i to u Europi, ali bez mojih suigrača, bez moje momčadi ne bi bilo ni mojeg pogotka. No tek smo na početku.

Pogodak je posvetio prijatelju...

– Ovaj ću posvetiti svom prijatelju Josipu, na dan utakmice bio mu je rođendan pa mu poklanjam svoj pogodak – kazao je uz smiješak Dani Olmo.

Plavi su protiv Turaka odigrali sjajnu utakmicu.

– Stvarno smo dobro odigrali. Bili smo jako motivirani, i s puno ljudi na stadionu, ali možda nam je dodatni motiv bila i činjenica da prošle sezone nismo igrali u nekoj od europskih skupina. Vidjelo se od prve minute da smo 'gladni' – rekao je mladi Španjolac nakon trijumfa nad Fenerbahçeom.

>> Pogledajte razgovor s Ivanom Šunjićem

Ključne riječi

Komentara 9

JO
jozoblekic
12:22 22.09.2018.

Mamić kriv

KO
komunikolog
11:51 22.09.2018.

Ne piše tko ga je dobro i dinamo

DH
dalibor.hren
20:33 22.09.2018.

Prate i nikolu Kalinića zbog mjera za klupu za pričuve!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije