Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA DOBILA, JEDAN REMIZIRAO

Dinamovi protivnici u skupini ostvarili odlične rezultate u domaćim ligama

Zagreb: Dinamo i Wolfsberger susreli se u 3. kolu Europske lige
Sanjin Strukic/PIXSELL
22.11.2020.
u 18:25

Za CSKA je cijeli susret igrao Nikola Vlašić, dok je Kristijan Bistrović ušao u igru u 69. minuti. Kod gostiju je od 83. minute igrao Marko Dugandžić, bivši napadač Osijeka

Suparnici zagrebačkog Dinama u Europskoj ligi, Wolfsberger i Feyenoord su ostvarili gostujuće pobjede u nacionalnim prvenstvima, dok je moskovski CSKA remizirao. Wolfsberger, kod kojeg će Dinamo u četvrtak gostovati, u subotu je na gostovanju pobijedio Altach sa 2-0, a golove su zabili Eliel Peretz (73) i naš Dario Vizinger (79).

Wolfsberger je trenutačno sedmi s devet bodova, 10 manje od vodećeg Salzburga.

Feyenoord je u susretu 9. kola nizozemskog prvenstva u nedjelju na gostovanju pobijedio Fortunu Sittard sa 3-1.

Fortuna je povela već u prvoj minuti golom Ziana Flemminga, a novi problemi za goste stigli su u 13. minuti kada je isključen Orkun Kokcu. Međutim, Feyenoord je i s igračem manje okrenuo rezultat, a strijelci su bili Marcos Senesi (34) i Steven Berghuis (45-11m, 90-11m).  Momčad iz Rotterdama je ovom pobjedom skočila na treće mjesto ljestvice sa 21 bodom, bod manje od Ajaxa i Vitessea.

Moskovski CSKA je u ranije odigranom susretu odigrao 1-1 protiv Sočija, ali zadržao vodstvo na ljestvici ruskog prvenstva. CSKA je poveo već u 5. minuti golom Arnora Sigurdssona, a izjednačio je Nikita Burmistrov u 23. minuti.

Za CSKA je cijeli susret igrao Nikola Vlašić, dok je Kristijan Bistrović ušao u igru u 69. minuti. Kod gostiju je od 83. minute igrao Marko Dugandžić, bivši napadač Osijeka.

CSKA vodi na ljestvici sa 32 boda, bod manje ima Zenit, a treći je moskovski Spartak sa 29 bodova. U susretima 4. kola K skupine Europske lige u četvrak se sastaju Wolfsberger - Dinamo, te CSKA - Feyenoord.

"Modri" vode na ljestvici s pet bodova, Wolfsberger i Feyenoord imaju po četiri boda, a CSKA dva.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kanđija
18:55 22.11.2020.

Wolsberger ima doma 3 utakmice i tri poraza u prvenstvu. Ima nade za plave...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije