Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Dinamovi protivnici u Europi: Feyenoord izgubio, Wolfsberger remizirao

Zagreb: Dinamo i Feyenoord Rotterdam susreli se u 1. kolu Europske lige
Goran Stanzl/PIXSELL
25.10.2020.
u 22:57

Domaćin je vodio 1-0 i 2-1, ali se Feyenoord dva puta vraćao. Strijelci za Waalwijk bili su Ngonge (50) i Joh (80), dok su za momčad iz Rotterdama zabili Jorgensen (62) i Haps (84).

Tri dana nakon što je u Zagrebu odigrao 0-0 protiv Dinama, Feyenoord je remizirao i u nizozemskom prvenstvu odigravši 2-2 na gostovanju kod RKC Waalwijka.

Domaćin je vodio 1-0 i 2-1, ali se Feyenoord dva puta vraćao. Strijelci za Waalwijk bili su Ngonge (50) i Joh (80), dok su za momčad iz Rotterdama zabili Jorgensen (62) i Haps (84).

Feyenoord se trenutačno nalazi na petom mjestu nizozemskog prvenstva sa 12 bodova, tri manje od vodećeg Ajaxa.

Idući Dinamov suparnik, moskovski CSKA u ponedjeljak će ugostiti Arsenal iz Tule.

CSKA je trenutačno na trećem mjestu ruskog prvenstva sa 22 boda, pet manje od lidera Spartaka koji ima i utakmicu više. Zenit je drugi sa 24 boda, također s utakmicom više. 

Treći protivnik "Modrih" u skupini, Wolfsberger je kod kuće izgubio od Rapida sa 3-4.

Rapid je poveo 2-0, domaćin je potom okrenuo rezultat s tri gola u nizu, da bi Rapid zaključio dvoboj s dva nova gola za pobjedu 4-3.

Za Wolfsberger su zabili Baumgartner (47, 52) i Dieng (67), dok su strijelci za goste iz Beča bili Schick (25), Kitagawa (35) i Kara (77, 90+3-11m).

Wolfsberger je trenutačno deseti u prvenstvu s tri boda koliko ima i Hartberg na posljednjem, 12. mjestu.

Pobjeda Wolfsburga, remi Hoffenheima

U nedjeljnim dvobojima 5. kola Njemačke lige Wolfsburg je kao domaćin pobijedio Arminiju Bielefeld  s 2-1, dok su Werder Bremen i Hoffenheim odigrali 1-1.  

Bez zaraženog Josipa Brekala Wolfsburg je došao do pobjede pogocima Weghorsta (19) i  Arnolda (20) u prvih dvadeset minuta, a gosti su smanjili preko Schipplocka (80). 

Hoffenheim je došao do boda u Bremenu također bez zaraženog Andreja Kramarića. Werder je poveo golom Eggesteina (5), a izjednačio je Geiger (22). Werder je šesti sa osam bodova, a Hoffenheim deveti sa sedam. 

U ponedeljak igraju Bayer Leverkusen i Augsburg.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije