Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE MODRIH

Dinamovci žale što nisu više napadali, Mamić: Uvijek ima nade, zašto ne?

Osmina finala Europa lige, Tottenham - GNK Dinamo
Foto: Adam Davy/PIXSELL
1/5
11.03.2021.
u 23:49

- Tottenham je pokazao da je odlična momčad, iskoristio naša dva propusta, a Kane je pokazao kakav je majstor. Dinamo je pružio solidnu igru iako je to prema naprijed moglo biti puno bolje - rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

Dinamo je u prvoj utakmici osmine finala Europske lige izgubio na gostovanju kod Tottenhama s 2:0.

- Tottenham je pokazao da je odlična momčad, iskoristio naša dva propusta, a Kane je pokazao kakav je majstor. Dinamo je pružio solidnu igru iako je to prema naprijed moglo biti puno bolje - rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

Jesu li igrači Tottenhama fizički jači?

- Jesu, oni su igrači koji igraju u Premierligi. Izabrani su da budu brzi i fizički moćni.

Osvrnuo se na uzvrat.

- Uvijek ima nade, zašto ne? Dat ćemo sve od sebe i sportski je vjerovati. U svaku utakmicu ideš s ciljem da pobijediš. Vjerujem da u Zagrebu možemo doći u neku priliku više nego danas i da to moramo iskoristiti. 

Što mu je rekao Mourinho?

- Pozdravili smo se kratko i rekli da se vidimo u Zagrebu.

Utakmicu su prokomentirali i igrači Dinama.

- Znali smo da su vrhunska momčad i previše smo se koncentrirali na obranu. Trebali smo biti više napadački nastrojeni, bili bismo opasniji. Pokušat ćemo izgledati bolje u uzvratu - rekao je Luka Ivanušec

- Bila je to teška utakmica. Oni su imali posjed, a mi smo pokušali igrati na kontre. No, nismo im napravili probleme - izjavio je Mislav Oršić.

Ključne riječi

Komentara 6

DH
dalibor.hren
11:01 26.03.2021.

Kladim se da će u uzvratu biti 3 : 0 za Dinamo, nakon produžetaka, a trostruki strijelac će biti Mislav Oršić!!!

FR
freeshooter
00:20 12.03.2021.

Ispravno Zoki, svi pa i dečki su svjesni da su propustili odigrati dobru utakmicu na visokom nivou, to se u zagrebu neće ponoviti, nade su još tu, i to dobre nade, uz pravu igru, prave dečke, rani gol, sve je to još otvoreno, i svakako sve do sada u EL je bio sjajan uspjeh za nas, i bravo za to, i time mi nemamo što izgubiti...i zato treba to ponoviti i odigrati još jednu pravu utakmicu...sve je još moguće...samo odigrati hrabro i moćno...ja vjerujem...

DU
Deleted user
18:57 12.03.2021.

Oršiću, da bi igrali na kontre, mora se trčati. No toga na toj tekmi nije bilo s vaše strane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije